Egy 'B' kategóriás jogsinál hány kérdést kell összesen megtanulni kb, nektek mennyi idő alatt sikerült?
Valóban több értelme van a tesztet csinálni, mint a könyvet forgatni, egy hétvége alatt be lehet vágni az egészet. Arra már nem emlékszem, hogy hány kérdés van, 75 a max pontszám, 65 től engednek át, és a képesek 3 at érnek, úgyhogy ez stimmel.
Sacc\kb azt mondanám, hogy 200-250 kérdés van, de a túlnyomó része elég egyértelmű, nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy átmenjen valaki(egyre biztosan emlékszem, amin a vizsgán hangosan felnevettem, már nem emlékszem pontosan, hogy hogy volt megfogalmazva, de a lényeg az volt, hogy a zebrán hogy mész át, az egyik válaszlehetőség az volt, hogy átslisszolsz a gyalogosok között..:))
Szerintem pedig a szabályokat kellene megtanulni, nem a kérdés-válasz kombókat!
De legalább már értem miért van ennyi béna ember az utakon, akik egy szokatlan helyzetben elvesztik a fejüket! Biztos nem volt olyan kérdés a gyakorló feledatsorban!
:(
Ne a kérdéseket tanuld meg... Hanem a válaszokat. :)
Na, na... De tényleg. Nézd az ábrákat, olvasd a képeket, kérdezgess gyakorlottabb vezetőt. És vésd az emlékezetedbe. Sajnos nem lehet tudni, hogy ez meg ez lesz benne, tehát ezt, meg ezt kell tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!