Hogy írjam ki a filmet DVD-R -re?
A film mappájában van a film, egy MSInfo dokumentum és egy 1 perces jelenet a filmből.
A Nero Burning ROM -mal, ha kiírom csak a teljes filmet, akkor a DVD LEJÁTSZÓ vagy a laptop lejátszója beolvassa vagy kell a DVD -re az MSInfo file is?
Attól függ, hogy a DVD lejátszó kezeli-e azt a formátumot, amiben a film van (DivX, MKV). Ha kezeli, akkor le fogja játszani, ha nem, akkor nem. A laptop le fogja játszani, ha fenn van a kodek, szóval azzal nem lesz probléma.
Ha a DVD nem kezeli a DivX-et, akkor DVD formába kell konvertálni. Nem tudom milyen Nerot használsz, a régebbiek ezt nem tudták csípőből, akkor a ConvertXtoDVD-t használtam erre a célra.
A sample és a msinfo nem kell egyik esetben sem.
Köszönöm a választ! Így már menni fog. Letöltöttem a ConvertXtoDVD -t átkonvertálom és utána egyszerűen kiírom DVD -re.
[Ment a zöld ujj!]
Sikerült! Az Easy Avi Divx Xvid to DVD Burner -rel sikerült.
Betettem a DVD- t átconvertálta és fel is írta a DVD -re.
Számítógép és DVD lejátszó is beolvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!