Csináltam egy countre-strike1.6 szervert és akk fel jön rá nagyon magas a pinke mét?
Először is jó lenne ha értelmesen tennéd fel a kérdést, én megértem hogy 21. század meg minden, de lehet érdemes lenne elolvasnod a kérdésed/válaszod mielőtt rányomsz arra a nyamvadt küldés gombra.
Egyébként ennyiből marha nehéz lesz válaszolni, CS szerverek terén nem vagyok otthon viszont úgy nagy általánosságban:
Milyen a netkapcsolat amin a CS szervered lóg? (mi van esetleg még rajta ami lassíthatja? sebesség korlát?)
Maga a gép bírja a cs szerver futtatását?
A szerver biztossan jól van konfolva?
Ja, van. De az lenne az első lépés, hogy nem kaffogsz, hanem leírod normálisan, értelmesen, jól megfogalmazva a kérdésed és a további körülményeket, mint a szervergép és az interneted adatai és a releváns -ide tartozó- szoftverek. (magyarul amiket használsz)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!