Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan gyorsíthatnám fel az...

Hogyan gyorsíthatnám fel az otthoni hálózatot? (részletezem lent! )

Figyelt kérdés
Na szóval, lenne egy Windows 7-es gép és egy Windows XP-s gép. Windows 7-es utp kábellel csatlakozik a routerhez, még az XP-s Wifin keresztül. A router 150 megabites a wifi eszköz (USB) 54 megabites. A két gép közötti fálj másolás maximum 2 MB/s, ami nagyon kevés. Routerben nincs korlátozva a wifi sebessége, ahogy a gépé sem. Valami ötletetek lenne? Akár registrys tuning is, mert hallottam, hogy az XP jócskán rácsücsül a hálózatra. Ha már duplájára növeljük is jobb!

2013. máj. 16. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Távolságok, akadályok? Egy erősebb USB-s eszköz talán segíthet a problémán. Valószínűleg nem az XP a hibás a lassulásért, hanem a környezet.
2013. máj. 16. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Jogos! Elnézést, ezt kihagytam!

Internetes letöltés, tehát ami nem az otthoni csoportból jön, az annyi amennyinek lennie kell. UPC netünk van és simám elérhető a 4-5MB/s is. Én is erre gyanakodtam először, azóta vagyok tanácstalan. A router és a gép között nincs 8 méter sem és csak egy fal van, amin ajtó, ablak is akad.

2013. máj. 16. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem oldódik meg inkább átkábelezem, de ez volt itthon :D
2013. máj. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!