Laptopom egyik napról a másikra felmondta a szolgálatot az F5, F6, F7, F8, F9, 8-as, i, k, ? billentyű. Ami nem is lenne akkora baj, mert itt van az usb-s billentyűzet, de nem tudok fényerősséget állítani, mert azt, az Fn+F6 billentyűvel lehet és most a kijelző kisüti a szemem.
1. Kérdés: Van-e olyan program, amivel lehet állítani a fényerősséget? (egyik gyári programommal sem lehet)
2. Kérdés: Mi lehet a baj a laptop billentyűzetével? (a drivert újratelepítettem már)
feny erosseg az beallitasok asztalon gondolom vagy nemtom...
2 kerdesre meg az van hogy a z helyet pl y t ir vagy mi?
Mert akk a megoldas : Bal Shift + Ctrl
2011. nov. 21. 18:36
2/13 A kérdező kommentje:
Nincsen fényerősség beállítás, mert csak a gombkombinációval lehet.
Az F5, F6, F7, F8, F9, 8-as, i, k, ? billentyű nem működik, de szerintem ezt elég érthetően leírtam. :)
2011. nov. 21. 20:37
3/13 anonim válasza:
olyan kombinacioval probaltad hogy a laptopon Fn es az usb billen F6 bar kicsit hujen hangzik de hat ha mert gondolom a Fn bill megy
2011. nov. 22. 16:08
4/13 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam már, de sajnos nem működött.
2011. nov. 22. 16:40
5/13 anonim válasza:
Most olvastam egy olyat h egy csavonak ugy viselkedtek a gombjai mint az fn billentyu.A valasz ra az volt hogy be van kapcsolva a numlock billentyu lehet az a gond.A csavo megkoszonte es ment ez volt a problema.Nekem is volt ilyen csak en akk nem tudtam hogy mi az fn bill.AM be volt kapcsolva a numlock az usb-s billen majd ugy huztam ki.Igy fn kent mukodott amit en nem tudtam.Van valakit akit ismerek annak kuldtem egy sms-t es mondta hogy az a gond hogy a numlock bevan kapcsolva.Oke ivisszadugtam a billt és kikapcsoltam kihuztam az usb-t es ment.Szoval azt ajanlom dugd be az usb-t kapcsold be a numlockot es ha minden igaz Fn kent fog mukodni es akk csak megnyomod az F6 billt.Remelem fog segiteni ez!!!
2011. nov. 23. 14:47
6/13 anonim válasza:
es huzd is ki miutan bekacsoltad nekem ugy ment bar bedugva is megprobalhatod sztem lehet ugy is megy
2011. nov. 23. 14:48
7/13 anonim válasza:
Hopsz ez most rosszul magyaraztam a laptopon kapcsold be a numlockot fn+11-el majd a usb billen probald F6-val hanem ahogy az elobb magyaraztam valahogy ugy:))))
2011. nov. 23. 14:56
8/13 anonim válasza:
ah de ha meggondolom ez igy nem fog segiteni nem csoda hogy nem mukodott az hogy Fn laptopon es usb-n F6 mert az usb-n nincs olyan fenyeros fos beepitve ezert en azt javaslom neked hogy vegy egy olyant billt amin lehet allitani a fenyerot.Nekem olyan van.
2011. nov. 23. 15:10
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nincs kedvem venni új usb-s billentyűzetet, inkább elviszem a laptopot a szervizbe. Esetleg programot nem tudnál mondani, amivel lehet állítani a fényerőt?
2011. nov. 23. 21:39
10/13 anonim válasza:
[link] talan jo nem tudom azt olvastam hogy valakinek megvolt alapbol a gepen de nem tudom mert mas oldalrol toltottem 2.4 verzio en probaltam fenyerot keresni de nem nagyon kaptam de azert nezd at te is.Ja es mikor az oldalt megnyitod varj kicsit hogy joljon elo a felugro ablak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!