Megéri váltani Ubuntura?
Nem ubuntut telepítenék.
Inkább linux mint
De inkább Debian. Nekem az vált be a legjobban.
Programozásnál nem tudom mi újság,de egy biztonságosabb,hardver kímélőbb OS-hez jutsz általa az biztos.A 13.04-es még nem sikerült belassítanom a nyúzással.(Szegény Win7-emnél sikerült 2 hónap alatt elérni átlagos használattal,pedig nagyon szerettem,szerintem az egyik legjobb M$ op.rendszer.)
Csak emiatt szerintem kár váltani,mert a programozástól veszi el az időd a felfedezése.Én nem programozok,így nekem tök jó,hogy van mit tanulni a M$ rendszereken kívül is.
"biztonságosabb,hardver kímélőbb OS-hez jutsz általa az biztos"
Az biztos, hogy az ubuntu, 10.04-től felfelé kétszer is lefőzte a wincsimet. Plusz folyamatosan pörgeti a procit meg a videókártyát, hála a hiperszuper openszursz drivereknek, előidézve igy kb. 30 fokos hőmérsékletkülönbséget a winhez képest. Nagyon hardverkímélő, ráadásul az újabb linuxok alapból lassúak, mint a tetű.
Utol előtti:
Akkor valami baja van a gépednek, mert az enyém nem csinál ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!