Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox vagy PS3 éri meg? Bővebbe...

Xbox vagy PS3 éri meg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tervezek venni egy konzolt a nyáron,jelenleg a spórolós fázisban vagyok.PS3-at szeretnék,mert azon jobb a grafika meg ingyenes a multi.Az lenne a kérdésem,hogy ne vegyek-e inkább Xboxot,mert az olcsóbb,meg sokak szerint jobb is? Valamint még lenne két kérdésem: A belső memória mérete mit befolyásol? Tehát mivel jobb egy 500Gigás mint egy 250 vagy 160 Gigás ps? És mi a különbség a 'Fat' és a 'Slim' típusok között?A méretén kívül persze..

Előre is köszi a válaszokat.

Ja még egy:Kb mennyiből jönnék ki,ha egy olcsóbb TV-t is akarok venni hozzá? Mert nyáron lehet elmegyek dolgozni és abból szeretném venni,de érdekelne hogy kb. mennyibe fog fájni?

2013. máj. 10. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyedül csak 1000 és 2000 szériát de azokat csak használtan kapsz már
2013. máj. 10. 21:09
 12/16 A kérdező kommentje:
De most mondtam el,hogy nem akarom flasheltetni..
2013. máj. 11. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
np hátha valaki-t érdekel és véletlen ide téved :D
2013. máj. 11. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
A ps3 is tudja az 1080p-t de sok (főleg multiplatformok) csak 720p-sek.
2013. máj. 11. 16:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Még valaki egy árat mondhatna,hogy mennyiből jönnék ki egy ilyen géppel meg valami LCD Tv-vel ami elviszi 720p-ba.

Köszöntem :D

2013. máj. 11. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

itt a legolcsóbb korrektek adnák hozzá HDMI kábelt amit nem nagyon adnak máshol hozzá ingyen.

Tv-ket meg sakna nem ismerek.

2013. máj. 13. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!