Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jtagos Xbox-al fel szabadd...

Jtagos Xbox-al fel szabadd menni XBOX LIVE-ra?

Figyelt kérdés
Egy flashelt jtagos XBOX360.al fel szabad menni XBOX LIVE-ra? Előre is köszönöm a válasszokat! :)

2013. máj. 8. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. máj. 8. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
És miért?
2013. máj. 8. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem, mit nem lehet ezen érteni?
2013. máj. 8. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:
De részletesebben le tudnád írni. Mert nekem csak sima flashelt xboxom van és fent vagyok xbox liveon(tudom hogy egyszer lefognak banolni). Haveromnak flashelt JTAGos xboxa van. Kiváncsi vagyok hogy azzal is fel szabad menni úgy mint a flasheltel,egyszer lefogják banolni.
2013. máj. 9. 08:26
 5/7 anonim válasza:
De hát megválaszolod magadnak a dolgot... Egyszer úgyis bannolják és erre főképp majd akkor figyel majd a MS, mikor át akarja terelni a népet az újra.
2013. máj. 9. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha jtagos xboxal megyek fel livera az ugyanolyan mintha sima flashel mennék fel. Köszönöm a válasszokat! :)
2013. máj. 9. 11:40
 7/7 anonim válasza:
Egy flashet jtagos xbox szerintem semmivel sem kevésbé feltűnő, mint egy flashelt xbox. Mert a hangsúly mindkettő esetében a "flashelt"-en van. De legrosszabb esetben letiltják egy olyan szolgáltatásról, amit jelenleg nem használ.
2013. máj. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!