Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A GTA V Xbox 360-ra, vagy...

A GTA V Xbox 360-ra, vagy next gen-re jön?

Figyelt kérdés

2013. máj. 6. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Google: "GTA V Xbox 360" enter. 3 másodperc se volt, már lehetett rendelni. Vajon te hol akadtál el és hogy tudtál ide regisztrálni?
2013. máj. 6. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Még kifog jönni 360 ra. mert a 720 is csak később fog megjelenni plusz nem biztos hogy jelentős bevétele lesz a cégnek belőle ha nem adják ki rá, mert így sok vevőtől elbukhatnak egy időre.

Az igaz hogy aki PC-re venné meg annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia mert ahhoz már egy egész Paksi erőmű kellene. És nem olyan rég olvasgattam hogy elég nagy lesz a gépigénye a jelek szerint, mert ha nézzük az előzeteseket elég szép grafikája lesz és még a crysis 3 nál is többet fog enni az is biztos. Tehát konzolra meg jobban rálehet állítani egy játékot a régebbire is főleg a 360 ra meg a ps3 ra, mert azok még bírnák vinni rendesen, igaz hogy nem lesz hű de olyan szép a grafikája de az kibírható lesz.

2013. máj. 6. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem,csak nem tudom,mert én nagy GTA fan voltam mindig is és ha vennék Box-ot akkor csak ezért az egy játékért..Azt meg nem nagyon engedhetem meg magamnak.Szerinted gépre jó lenne?Egy ilyenem van:

Videókártya:Nvidia Geforce 750MB

Alaplap: ASUS P5k

Ram:4GB

OP:Win 7

Proci:Intel Core 2 Quad

2013. máj. 7. 08:22
 4/6 anonim válasza:
xDD letehetsz róla :D Én a 4 magos 6770 es gépemmel félek hogy nemvinné. Én is tervezek egyébként venni egy konzolt (PS3,vagy Box,még nem döntöttem) csak a GTA V miatt (meg a watch dogs miatt ),mondjuk nálam a játékélmény a szempont (gép lehet bírná,de konzolon sztem élvezetesebb lesz és még sosem volt konzolom..:P )
2013. máj. 10. 13:50
 5/6 anonim válasza:

Csak Xbox360-t vegyél.

Ha ki van RGH-zva, és Flashelve, akkor onnantól kezdve, azzal játszol amivel csak akarsz.

Módosítod a hűtőst, hatékonyabb lesz, és halkabb is.

2013. szept. 22. 10:05
 6/6 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. A multi nálam fontos szempont szóval nem akarom kiflasheltetni és úgy tudom a ps3 jobb is.Úgyhogy azt fogok venni,bár még kérdéses. Azt terveztem h majd melózok de hamar eltelt a nyár :D Most fontolgatom hogy eladom a gépem és veszek belőle konzolt. Apropó: tudtok ajánlani olcsó tv-t hozzá? Köszi :D
2013. szept. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!