Még kifog jönni 360 ra. mert a 720 is csak később fog megjelenni plusz nem biztos hogy jelentős bevétele lesz a cégnek belőle ha nem adják ki rá, mert így sok vevőtől elbukhatnak egy időre.
Az igaz hogy aki PC-re venné meg annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia mert ahhoz már egy egész Paksi erőmű kellene. És nem olyan rég olvasgattam hogy elég nagy lesz a gépigénye a jelek szerint, mert ha nézzük az előzeteseket elég szép grafikája lesz és még a crysis 3 nál is többet fog enni az is biztos. Tehát konzolra meg jobban rálehet állítani egy játékot a régebbire is főleg a 360 ra meg a ps3 ra, mert azok még bírnák vinni rendesen, igaz hogy nem lesz hű de olyan szép a grafikája de az kibírható lesz.
Értem,csak nem tudom,mert én nagy GTA fan voltam mindig is és ha vennék Box-ot akkor csak ezért az egy játékért..Azt meg nem nagyon engedhetem meg magamnak.Szerinted gépre jó lenne?Egy ilyenem van:
Videókártya:Nvidia Geforce 750MB
Alaplap: ASUS P5k
Ram:4GB
OP:Win 7
Proci:Intel Core 2 Quad
Csak Xbox360-t vegyél.
Ha ki van RGH-zva, és Flashelve, akkor onnantól kezdve, azzal játszol amivel csak akarsz.
Módosítod a hűtőst, hatékonyabb lesz, és halkabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!