Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Galaxy Gio. Rom cserének hogy...

Galaxy Gio. Rom cserének hogy lássak hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Kiszemeltem ezt a romot, mert elvileg minden hardver működik vele, és szeretnék egy gyorsabb, stabilabb, frissebb rendszert, mint a gyári. Játékállásokat és egyéb alkalmazás adatokat Titanium Backup Pro-val tudom, hogy át lehet vinni. És az is kéne, hogy (bármikor) vissza tudjam állítani a rom csere előtti állapotot (alkalmazás adatok nem kellenek), hogy a szervízben ne vegyék el a garanciát.(A romot, kernelt, recovery-t stb. visszaállítani) Odin is jöhet, ha leírjátok hogy kell használni. Ez így megéri szerintetek? Így jobb lenne a teló?

2013. ápr. 30. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt hogy módosítja e azt a rom leírásában találod meg.

Remélem mostmár sikerül.

2013. máj. 4. 17:45
 12/16 A kérdező kommentje:
És ott hol találom? A kernelt nem külön kell telepíteni? Muszáj előtte factory resetet csinálni?(mert tudtommal amit a rom telepítéséről írnak, a recoveyben a wipe kezdetűek, azok factory resetet csinálnak) :-) Bocs a sok kérdésért, csak tudni sszeretném, hogy mit csinálok, de a garancia még kell nekem. Ha erre válaszolsz, akkor holnap rootolok, telepítek. Remélem jobb lesz az eredmény, mint a mostani. Ja, és a Maclaw féle CM9-et próbálom ki!
2013. máj. 4. 18:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Az előző kérdések mellé tisztázom a dolgokat:

sdről fogok feltenni, ha pedig szervízelésre kerül a sor vissza telepítem a gyári romot így nyoma se lesz a cm-nek (kernelt sosem piszkálok) így garanciában megjavítják.

Remélem gyorsabb és jobb lesz! :-)

2013. máj. 4. 19:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Tényleg, most az jutott az eszembe, hogy az alap felhasználók nem igazán tudják bütykölni a telefonjukat. Az alap rom nem tartalmazza a kernelt, recovery-t és az ilyen cuccokat, hogy a felhasználók ne rontsák el a teleponjaikat?
2013. máj. 4. 21:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen a kernelt külön kell. A wipe az előző droidból maradó dolgokat törli hogy az új működését ne befolyásolja. Gyorsabb mint a gyári és mivel CM van penne proci húzási lehetőség. Az kernel az más dolog abba az alap flhsz nem tud belepíszkáni csak aki mélyen belefolyik. Az alap romok rootolatlanok. Ezt a asztali gépekhez tudnám hasonlítanám Vagyis van a felhasználó (korlátozott ) Ez az alap droid. Ha rootolsz akkor un. rendszergazdai jogosultságokat kapsz.
2013. máj. 4. 23:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Ok, tehát ha a kernelt nem teszem fel, 100%-ban visszavonható a folyamat. Köszi a segítséget, innen szerintem már menni fog!
2013. máj. 5. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!