Galaxy Gio. Miért lett insabil a rendszer?
Figyelt kérdés
Az egész pár napja kezdődött, amikor elfelejtette az egyébként kitörölhetetlen Google fiókomat. Azóta gyakran kezd el laggolni, mintha a processzor csak feleannyi sebességre lenne véve. Gyakran az is előfordul, hogy ha kiveszem az SD kártyát vagy böngészőben betöltök egy oldalt, fél percre nem reagál semmire, aztán újraindul az egész rendszer! (Az elmúlt hétben csak úgy kb. ötször) Újabban semmit nem telepítettem rá, és eddig nem volt semmi ilyesmi. Gyári 2.3.6-os rendszer van rajta, és ne jöjjetek a gagyi hardverével2013. ápr. 29. 21:02
2/10 A kérdező kommentje:
Azaz gyári beállítások visszaállítása a beállításokból?
2013. ápr. 30. 15:46
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Nos, olvastam, hogy launcher csere okozhat ilyen problémákat, le is vettem az alapértelmezettséget a Holo launcher-ről és feladatkezelővel bezártam. Most jól megy, csak az a baj, hogy megutáltam a TouchWiz-t.
2013. ápr. 30. 20:17
5/10 anonim válasza:
Akkor ajánlanám figyemedbe a [link] oldalt. Ace-ra és gio-ra készítenek romokat. VAn 4.0.4 ICS ill cyanogenmod. Mind 2ő halo launcher
6/10 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkoztam rom cserén. Ki is írtam egy kérdést erről, de nem kaptam rá választ. Nem tudom mit fog szólni hozzá az oldal, de itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
2013. máj. 1. 13:48
7/10 anonim válasza:
Én a maclaw féle romokat ajánlom mert ezek a legjobbak. Ezen az oldalon minden fontos dolog le van írva
Itt megtalálod a romtelepítést odin-nal vagy zip-ből.
Illetve levan írva a gyári rom visszatelepítése is. Csak arra figyelj hogy a GIO hoz való romot szedd le.
8/10 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy jó, de nincs odaírva, hogy minden hardver működne. + én android 4.2-t szeretnék, ugyan van ott, de az még béta
2013. máj. 1. 18:12
9/10 anonim válasza:
Igen most kezdtek el rajta ismét dolgozni. A CM9 meg hibátlan én is azt használom ACE-n
10/10 A kérdező kommentje:
Lehetőleg a Rom cseréhez a másik kérdésemre írjatok! Én is oda fogok!
2013. máj. 2. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!