Mi a baj a gépemmel?
Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom a gépet és normál módon indítom,akkor nem akar megnyitni semmilyen programot és az internet sem működik tökéletesen,mert csak egy lapot nyit meg,de az az egy lap megy normálisan/gyorsan.Ha csökkentett módon indítom hálózattal,akkor minden programot el tudok indítani rajta,az internet is megy normálisan,nem csak egy lapot tudok megnyitni.Az operációs rendszerrel lenne gond? Windows 7 Ultimate van rajta,32 bites.2013. ápr. 27. 22:03
1/4 Release válasza:
Valószínű vírus. Milyen lapot tudsz csak megnyitni?
2/4 A kérdező kommentje:
bármelyik lapot megtudom nyitni legelőször,de azon kívül semmi mást.nem tölt be a lap,vártam kb egy órát,de semmi.
2013. ápr. 27. 22:10
3/4 anonim válasza:
Figy, én a helyedbe most formáznám és újraraknám az egészet.
Én így oldom meg ha valami alattomos sz@rt látok a határon...
Néha elég ha csak a C:\-t formázom és rakom, hogyha újra bajos lesz akkor formázom az egészet.
De ha ez túl magas akkor inkább vírusírtózz 1000-rel!!!:)
Amióta egy ismerősömnek sz@rrá ment a lapja egy vírus miatt( pedig vírusírtó-szakértő a srác) azóta nem sz@rozok xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!