Nyuffy kérdése:
Mi lehet a probléma a gépemmel?
Figyelt kérdés
Elindítottam egy online filmnézőt és kilépéskor a monitoron az ikonok szövegek és számok (nem csak az asztalon) elmosódtak/árnyékoltak lettek. Nem sikerült visszaállítani. Mit csináljak? Fontos! Előre is köszönöm.2013. ápr. 11. 21:09
1/5 anonim válasza:
Indítsd újra gépet és nézd meg, h mit csinál. El kell tűnjön és minden OK-nak kell lennie. Ha nem, jelezd!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen megoldódott igaz úgy hogy kihúztam a tápkábelt mert újraindítással nem volt jó:-)
2013. ápr. 11. 21:41
3/5 anonim válasza:
Legközelebb elég, ha hosszan nyomod a gép KI/BE kapcsoló gombját. :)))
4/5 anonim válasza:
Valószínű, h kevés a video memória a gépedben. :(
5/5 A kérdező kommentje:
tudok róla hogy kevés.
attól hogy lány vagyok értek a géphez ès kipróbáltam a ki/be kapcsoló megoldást is (ez volt az első dolgom) nem vált be de tápkábellel megoldódott:-)
2013. ápr. 12. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!