Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Galaxy Gio. Rom cserének hogy...

Galaxy Gio. Rom cserének hogy lássak hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Kiszemeltem ezt a romot, mert elvileg minden hardver működik vele, és szeretnék egy gyorsabb, stabilabb, frissebb rendszert, mint a gyári. Játékállásokat és egyéb alkalmazás adatokat Titanium Backup Pro-val tudom, hogy át lehet vinni. És az is kéne, hogy (bármikor) vissza tudjam állítani a rom csere előtti állapotot (alkalmazás adatok nem kellenek), hogy a szervízben ne vegyék el a garanciát.(A romot, kernelt, recovery-t stb. visszaállítani) Odin is jöhet, ha leírjátok hogy kell használni. Ez így megéri szerintetek? Így jobb lenne a teló?

2013. ápr. 30. 15:55
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Előszőr is: Hogy lehet a legegyszerűbben rootolni, hogy Titanium Backup pro-val át tudjam vinni az alkalmazásadatokat? (a Gyári rendszert, a CM elvileg rootolva van)

Másodszor: 100%-ban vissza lehet állítani a rom csere előtti állapotot, hogy a szevízesek SEMMI ESETRE SE jöjjenek rá, hogy mit csináltam a telóval, és ne vegyék el a garanciámat? (ha nem lehet, nem is állok neki!)

2013. máj. 2. 15:14
 2/16 anonim ***** válasza:

Én a maclaw féle romokat ajánlom mert ezek a legjobbak. Ezen az oldalon minden fontos dolog le van írva

[link]

Itt megtalálod a romtelepítést odin-nal vagy zip-ből.

Illetve levan írva a gyári rom visszatelepítése is. Csak arra figyelj hogy a GIO hoz való romot szedd le.

Itt az eredeti cikk. [link]

2013. máj. 2. 17:41
 3/16 A kérdező kommentje:
Ok, biztos jó, de még sohasem hallottam a maclawról. De a CyanogenMod a legnépszerűbb, és már YouTube-on is láttam milyen jól megy. Tehát, 100%-ban vissza lehet vonni a rom cserét? Ha igen felteszem már ezt a CM-et, csak jót hallok róla és nagyon izgat! :-) A 100%-os visszavonás ahhoz kell, hogy azért garanciát se bukjak!
2013. máj. 2. 18:18
 4/16 A kérdező kommentje:
Najó. Megnéztem, és ha a CM nem válik be, és nem lesz béta állapotban az android 4.2, és többen is érvelnek mellette, akkor kipróbálom! :-D
2013. máj. 2. 18:26
 5/16 anonim ***** válasza:
HA a kernelt nem módosítod (maclaw romok nem) akkor simáán viszaraksz egy gyárit és nyoma se marad
2013. máj. 2. 18:41
 6/16 A kérdező kommentje:
"(maclaw romok nem)" Bocs ez a mondat kétértelmű. Most azt jelenti, hogy azok nem módosítják a kernelt, tehát felrakhatom, vagy azt, hogy módosítják és ne rakjam fel? Amúgy a fent belinkelt rom módosítja a kernelt?
2013. máj. 3. 14:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Ja, és:

1.Valahol hallottam olyat, hogy recoveryben le tudom menteni a gyári romot. Ha ez lehetséges?

2.Hogy biztonságosabb feltenni egy romot? Odinnal vagy SDről?

3. :-) Ahogy egy romnál leírják, hogy hogy kell feltenni, az az összes romra igaz?

2013. máj. 3. 14:13
 8/16 A kérdező kommentje:

[link]

Kinéztem egy ilyet. Ha ezt megcsinálom(már az új rommal), és újratelepítem a telót vagy visszateszem a gyári romot(szóval feleszek egy másik romot), akkor a bulid.prop-ban végzett módosítások elvesznek?

2013. máj. 3. 18:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Maclaw nem módosítja a kernelt. Minden romot sd-ről raksz fel. Az ordin a root menü módosításához kell. (CWM [ClockworkMod]) Telepítéséhez kell. De ezt tudod sd-ről mert így eltünik utánna. (Nem marad nyoma.) Itt levan írva a cwm telepítése ( [link] Itt levan írva hogy telepítsd ( [link] És itt a gyári visszatelepítése ( [link]
2013. máj. 3. 20:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem kell az a ClockworkMod, lehet nélküle is telepíteni. SD-ről fogok telepíteni. 100%-ban vissza lehet vonni, hogy a garancia is megmaradjon. A #8-as kommentre kéne még válasz, meg arra hogy honnan tudom, hogy egy rom módosítja-e a kernelt, és szerintem telepítek is.
2013. máj. 4. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!