Galaxy Gio. Rom cserének hogy lássak hozzá?
Kiszemeltem ezt a romot, mert elvileg minden hardver működik vele, és szeretnék egy gyorsabb, stabilabb, frissebb rendszert, mint a gyári. Játékállásokat és egyéb alkalmazás adatokat Titanium Backup Pro-val tudom, hogy át lehet vinni. És az is kéne, hogy (bármikor) vissza tudjam állítani a rom csere előtti állapotot (alkalmazás adatok nem kellenek), hogy a szervízben ne vegyék el a garanciát.(A romot, kernelt, recovery-t stb. visszaállítani) Odin is jöhet, ha leírjátok hogy kell használni. Ez így megéri szerintetek? Így jobb lenne a teló?
Előszőr is: Hogy lehet a legegyszerűbben rootolni, hogy Titanium Backup pro-val át tudjam vinni az alkalmazásadatokat? (a Gyári rendszert, a CM elvileg rootolva van)
Másodszor: 100%-ban vissza lehet állítani a rom csere előtti állapotot, hogy a szevízesek SEMMI ESETRE SE jöjjenek rá, hogy mit csináltam a telóval, és ne vegyék el a garanciámat? (ha nem lehet, nem is állok neki!)
Ja, és:
1.Valahol hallottam olyat, hogy recoveryben le tudom menteni a gyári romot. Ha ez lehetséges?
2.Hogy biztonságosabb feltenni egy romot? Odinnal vagy SDről?
3. :-) Ahogy egy romnál leírják, hogy hogy kell feltenni, az az összes romra igaz?
Kinéztem egy ilyet. Ha ezt megcsinálom(már az új rommal), és újratelepítem a telót vagy visszateszem a gyári romot(szóval feleszek egy másik romot), akkor a bulid.prop-ban végzett módosítások elvesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!