Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kevés hely miatt a gépen...

Kevés hely miatt a gépen állhatnak le a játékok, programok?

Figyelt kérdés

Egy ideje az a szokása a gépnek, hogy videóvágó programot ( Pinnacle Studio, Vegas Pro 10) játékokat (pl. Sims 3, Sims Medieval) beindítja, de alig tudom 5-10 percig használni a fentieket, mert azután kikapcsol a gép, teljesen, hirtelen. Csak akkor van ez, ha a nagyobb igényű programokat használom, minden más rendben van.

Ez mitől van? Lehet attól, hogy kevés a hely a gépen?

Biztosan nem amiatt, hogy poros (kitakarítottam, a probléma továbbra is fennáll.)

Videokártya és a táp elvileg nem lehet probléma.

2013. ápr. 29. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Mennyi az a kevés hely?

A VGA és a táp miért lett kizárva a vizsgálódás köréből?

2013. ápr. 29. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Most szabadítok fel éppen, jelenleg 25 GB. Azért zártam őket ki, mert le lettek cserélve szgép szerelő ismerősünk által, és leellenőrizte, hogy minden rendben legyen velük. Ezért gondolom, hogy az nem lehet probléma, de ha valaki segít, szívesen megpróbálom felboncolni a gépet és megnézni mik vannak benne. :) (Bár leszögezem, egyáltalán nem vagyok hozzáértő.)
2013. ápr. 29. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem ram vagy táp hiba, de lehet hogy szoftveri probléma. ha kevés a tárhelyed max belassul egy kicsit a géped de nem állhatnale.

vidd el szervízbe

2013. ápr. 29. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Inkább ne boncolj. Vidd el a szaki ismerőshöz.

A leírás alapján nem valószínű h a hely a kevés, inkább memória hibának tűnik, de így elég nehéz megmondani.

2013. ápr. 29. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nem boncolok. :) Lehet, hogy elnézett valamit, és mégis a csere okozta a gondot?
2013. ápr. 29. 17:53
 6/7 Rasta Joint ***** válasza:
Leírnád milyen típusú a tápegység?
2013. ápr. 29. 19:26
 7/7 zümi89 válasza:
max 10 perc után áll le vagy van olyan hogy órákig megy és utánna áll le? mert nekem egy ilyen problámám volt. és amikor beakartam kapcsolni csak ugy tudtam hogy a tápkábelt kihuztam és ujra bedugtam... a megoldás az volt hogy a tápból az alaplapba tartó 4 vezeték (2 sarga 2 fekete) közül egy egyik kicsit megégett... (uj alaplap, uj táp ha már ott voltam uj videokari)
2013. ápr. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!