Miért fogy a hely a c partíción?
Esetleg az, hogy épp feldolgozod RAR cuccokat, és megszakad a kicsomagolás. Akkor azok az ideiglenes cuccok ott ragadnak a C:\-n.
Rohadt idegesítő...
Ha valamilyen Windows-t használsz, akkor kb. itt is nézd meg: C:\Documents and Settings\%username\Local Settings\Temp (A Local Settings rejtett könyvtár, alapból valszeg nem látod.) Aztán a Windows alapkönyvtárában vannak olyanok is, hogy $NtUninstallKB2813170$ és egyéb számok. Ezek a frissítések mentései, ha régiek és nem kellenek már, ezeket is törölheted. (De vigyázz, mert egyrészt rejtettek, és ha be van állítva a rendszervisszaállítás, akkor nem fogod tudni visszaállítani később, ha ezeket törlöd.)
A C:\Windows\Temp könyvtár tartalmát is törölheted, de ehhez (és az előzőhöz is) rendszergazdai jog kell.
a Temp mappát úgy tudod megkeresni hogy:
Futtatást megkeresed (a start menü keresőjében ott lesz)
Abba beírod: %TEMP%
És le OKézod.
Az majd megnyitja neked a Temp mappát!!:)
Azokat a cuccokat amiket a Win a géped indításakor magától elindít, azt az "msconfig"-gal tudod megnézni a Futtatásban. Ha ott valami ismeretlent látsz, esetleg értelmetlen a neve (pl: asdghkvafleg, mert van ilyen!!!)
akkor az 100% hogy vírus.
:)
Köszönöm a válaszokat, az előbb jöttem rá (legalábbis az egyik okra). Tényleg ez volt a probléma, gondoltam is rá hogy valami ideiglenes fájl növekedhet de semmi nem jutott eszembe, hogy melyik lehet az. Nézegettem hogy melyik mappa milyen méretű, és feltűnt hogy a documents and settings mappa jóval nagyobb mint alapból a dokumentumok mappa, belementem, ott pedig a local settings volt nagy. A Temp mappában lyukadtam ki, ahol nézegettem a mappákat és fájlokat. Akkor pillantottam meg hogy volt egy txt fájl ami már 2GB-os volt, toolbar_log.txt, az avg antivírushoz tartozik. És folyamatosan nőtt.. utána kerestem neten, és sokaknak volt ilyen problémája. Fogtam és letöröltem. Aztán elkezdett újra nőni, de megállítottam másfél MB-nál azzal hogy bejelöltem az írásvédett rubrikát. Most nem növekszik. Windows xp van a gépemen.
Utolsó, ilyennel már volt gondom, karácsony táján ez a rendrőségi vírus, amiről lehetett is hallani többször, elérhetetlenné tette a windowsom, de aztán sikerült megtalálni. wgsdgsdgdsgsd.exe vagy dll neve volt, volt még valami runctf is az indítópultban, és a célnál ez a fájl volt beírva, és még valami h1n1 is volt utána(madárinfluenza). Viccesek gyerekek akik ilyeneket kitalálnak... De letöröltem szépen mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!