Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Alig van hely a gépemen, mi...

Alig van hely a gépemen, mi zabálja ennyire a memóriát?

Figyelt kérdés
Már olyan 4 éves gép Windows XP-vel. Alapból kevés hely van rajta (38 GB) de nem is kell több... A Dokumentumok mappába van 2 GB-nyi fájl a program files-ben pedig olyan 2-3 GB. Azt tudom, hogy a windows is foglal valamennyit és hogy a Mikrószaft Office is kb. 1 GB de a többi 30 GB hova a jó fenébe tudott eltűnni? T_T
2013. ápr. 20. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Temp, böngésző, log fájlok stb. stb.
2013. ápr. 20. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Kihagytad a winfos mappát ami a frissítésekkel igen csak tud hízni.
2013. ápr. 20. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Böngészőben az előzményeket meg a sütiket mindig törlöm... a winfos mappába pedig nem merek belenyúlni...
2013. ápr. 20. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
auslogics boostsped megoldja valamennyire, de egy ujratelepités megoldhatja
2013. ápr. 20. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Programot nem tudok telepíteni mert annyira nincs hely: D Újratelepítéshez meg hülye vagyok és kedvem sincsen hozzá..:sss
2013. ápr. 20. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 20. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezzel jutottam valamire de még így se éri el az 1 GB-t :/
2013. ápr. 20. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Total Commander, ha space-t nyomsz a könyvtáron, megmutatja, hogy mennyi helyet foglal el, nézd végig...
2013. ápr. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!