Félek hogy megint megbukok. Hogyan küzdhetném le a félelmemet?
sziasztok, 9.-es lány vagyok és kötelező mindenkinek az ecdl vizsga amin a suliban készítenek fel. Most lett volna az ez évi utolsó vizsga, persze ez mind pénzes, eddig mindegyiken átmentem, de most az utolsón megbuktam amin szinte csomó mindenki átment, és nagyon ki voltam..:( nagy a nyomás bennem, ráadásul anyukám is orditozott velem, hogy csak én vagyok ilyen hülye.. azt hittem h ezt az anyagrészt viszonylag értem, de hát senki sem gyakorolt külön.. persze a pótvizsga is pénzes, de ez az utolsó lehetőség pótvizsgára ha most se sikerül 10. re át tolódik, amit nagyon nem akarok, és ezért is ilyen nagy bennem a feszültség! ráadásul vizsga alatt is tökre bepánikoltam amikor nem sikerült vmi, tökre izzadt már a tenyerem is és szerintem kevés is volt az idő.. szerintem azért is buktam meg mert nem álltam hozzá pozitívan azon gondolkodtam h meg fogok bukni, és már belekavarodtam, kapkodtam a feladattal, hogy időben kész lehessek.. most is csak arra tudok gondolni, hogy a pótvizsgán is megbukok, mert azt álmodtam hogy a pót vizsgán és a pót pót vizsgán is megbuktam és rettenetesen félek, nem bírok pozitívan hozzá állni, de megpróbálok rá vhogy gyakorolni..
hogyan küzdhetném le a félelmemet? :(
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!