Mikor jelenik meg az iMac újabb generációja?
Figyelt kérdés
Szeretnék iMacet vásárolni, de ez az i5-ös széria és hdd nem tetszik nekem ezért a következőben bízok. Tudja valaki hogy eddig milyen ütemben jelentek meg iMac frissítések és mikorra várható a következő?2013. ápr. 5. 23:19
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget ;-) Az imac a legjobb procijával (ami asztali) ugyan olyan teljesítményt ad le a geekbench tesztjén mint a macbook pro retina? Szóval hiába Mobil procis a macbook akkor is erős ugyanannyira?
2013. ápr. 9. 01:25
12/16 anonim válasza:
Legfeljebb a cpu teljesítmény azonos csak.
13/16 A kérdező kommentje:
Értem, igazából zökkenő mentes munkát akarok fotózás utómunkálatok miatt, esetleg videó összevágása miatt. No meg nagyon szeretnék már váltani windowsról. Van egy asus laptopom ami erős hardverileg, eldolgozik vele az ember, de mondjuk egy akció betöltése közben van hogy úgy dönt h nem tölti be. Szeretnék egy erős hardverü mac gépet! mac pro-ra nincs pénz meg az minek is nekem, imac jó csak elbizonytalanodtam hogy i5, hisz ténylegesen jobb az i7 teljesítménye és a 15-ös macbook proba már csak az van. Tudom lehet i7-re cserélni meg ssd-re is de akkor azért már más a végösszeg.. macbook az ami igazán tetszik csak olvastam sok negítívumot hogy a retina még nem az igazi a hd4000 miatt, meg a ventilátorok oktalanul bekapcsolnak stb, szóval félek hogy rába.zok a hordozható eszközre ennyi pénzért.. Tanácsokat szívesen hallgatok.
2013. ápr. 9. 12:25
14/16 anonim válasza:
A legtöbb ilyen hír csak vihar a biliben vagy egyedi eset amit felfújnak, mint a ventillátorok is. A retina "beégése" viszont nem az sok modellt érint, talán attól függ, hogy ki gyártotta az adott kijelzőt. Mert csak az egyik verzióval van gond.
De arról, hogy mennyire használható megintcsak nem itt kéne érdeklődni, mert itt nem nagyon fogsz szakmai választ kapni.
15/16 A kérdező kommentje:
okés, azért köszi.
2013. ápr. 9. 12:36
16/16 anonim válasza:
Itt egy összehasonlító videó a ghost panelekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!