Mikor jelenik meg az iMac újabb generációja?
Figyelt kérdés
Szeretnék iMacet vásárolni, de ez az i5-ös széria és hdd nem tetszik nekem ezért a következőben bízok. Tudja valaki hogy eddig milyen ütemben jelentek meg iMac frissítések és mikorra várható a következő?2013. ápr. 5. 23:19
1/16 anonim válasza:
Alig pár hónapja jelent meg a legújabb, szerintem most egy darabig várnod kell még rá.
2/16 Multigod97 válasza:
Hát a következő valószínüleg a retinás lesz. Amúgy meg az i5-ös az az asztali i5-ös szóval bivaly erős és a hdd-t ki tudod cserélni ha kell.
3/16 A kérdező kommentje:
igen ezt halottam, hogy az asztali és erős, csak sehol nem láttam a pontos típusát hogy megnézzem az adatokat róla. Voltam a mediaba csak sietni kellett és nem tudtam leírni, tudod esetleg hogy a 27'-ba milyen van? Macbook-ból is sokat kell még várni?
2013. ápr. 9. 00:15
4/16 anonim válasza:
Olyan nehéz megnézni a specifikációt az apple oldalán? Egyébként az MM-ben nem biztos, hogy a legújabb van.
5/16 A kérdező kommentje:
Az europark-ban voltam és ott a 21'-os új van az tuti. Hát próbáltam minden oldalt nézni, prohardver.hu nincs is teszt, apple store csak annyi hogy i5 meg a ghz szám stb. De pontos típust nem találtam.
2013. ápr. 9. 00:31
6/16 anonim válasza:
Akkor tulajdonképpet mit akarsz pontosan megtudni?
Mert azt, hogy mikor jön az új csak az apple tudja, minden más csak jóslás.
Egyáltalán mire nem elég az i5?
A 27-esben van ssd.
7/16 A kérdező kommentje:
A processzor típusát szeretném megtudni. Pl az én laptopomban intel core i5 2450m van. Szeretném megnézni a típusa alapján az infókat! Meg h ugyan az van e a 21,5'-ba is mint a 27-esbe.
2013. ápr. 9. 01:02
8/16 anonim válasza:
Egy ilyen spéci kérdést inkább egy szakmai oldalon kellene feltenned, mert ez még a MacTrackerben sincs benne. Főleg valamilyen angol Maces fórumon.
It megt részletesen le van írva a választék.
10/16 anonim válasza:
De ahogy elnézem az ijoe-s listát igencsak széles a cpu és egyéb választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!