Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kb. mennyivel fog csökkenni a...

Kb. mennyivel fog csökkenni a 2012-es iMac ára pár év múlva? Lehet majd kapi egyáltalán, vagy ha kijön egy új modell akkor a régit nem is gyártják?

Figyelt kérdés
Programtervező informatikus szakra szeretnék majd jelentkezni, és ezért gondoltam, hogy egy erős, stabil gép nem ártana.

2012. dec. 16. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

"Programtervező informatikus szakra szeretnék majd jelentkezni, és ezért gondoltam, hogy egy erős, stabil gép nem ártana."

Akkor nem iMac-et vegyél.

Előre ezeket senki nem fogja tudni neked megválaszolni.

Használtan biztos lehet majd olcsóbban is kapni, de ha informatikára mész meglepődve fogod tapasztalni, hogy a többség nem almás cuccokkal rohangál. Ez pedig nem véletlen.

2012. dec. 16. 17:20
 2/3 anonim válasza:
50%

Ácsi...Amint már sokan írhatták, Steve Jobs nem volt hülye.

Egy iMac legaláb olyan jól fut, mint egy árában lévő összerakott PC.Miért hiszi mindenki azt, hogy egy gép akkor gyors, ha hatvanezer magos?

Néz videót youtubon.Az összes játék Ful HD-ben szagadatlanul megy az összes, még legrégibb iMac-en is

2013. márc. 7. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia én a jövőből vagyok és itt,180.000ft használtan kb.
2018. febr. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!