Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál ha megtudnád...

Hogy reagálnál ha megtudnád hogy ismerősöd gépén kémprogram van és betört a dolgaidba, kutakodott a cuccaidba úgy hogy nem is tudtál róla?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentéssel.
2013. márc. 22. 23:46
 2/10 anonim válasza:
feljelentéssel biztos nem, mert nem ér semmit csak időpazarlás, ezek nem bizonyítható dolgok, hacsak nem ismeri be, nem tehetnek ellene semmit, rögtön megkell változtatni a bankkártya adataidat meg a jelszavaidet, lehetőleg máshonnan.
2013. márc. 22. 23:47
 3/10 anonim válasza:
100%
Kettéfejelném.
2013. márc. 22. 23:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem jelenteném fel nyilván, csak ma ezzel szembesültem,hogy tudta a jelszavamat... erre bnőmtől tudtam meg h kémprogram van a gépén... egyszerűen szarul esett...
2013. márc. 22. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:

kezdjük ott h nekem nincs olyan ismerősöm aki ezt megtenné

am lehet h nem lenne utána már ismerősöm..

2013. márc. 22. 23:53
 6/10 anonim válasza:
Beleverném a buksiját a gépébe meg lenne egy formatc:enter
2013. márc. 22. 23:53
 7/10 anonim válasza:
SOHA ne használj más gépén jelszót, még ha legjobb barátod gépe is. Olvastam valahol, hogy van egy USB kütyü olyan esetre ha pl nyilvános gépen lépsz be a postaládádba, bankodba vagy bárhová ahol jelszó kell. Ez a müszer segít abban, hogy a keylogger progik nem játszák le a jelszavad. Érdemes útánna nézni ...na meg átgondolni, hogy igazán kiben is bizol meg és kiben nem a jövőben. Mindenki csalódik néha... elég car ügy de fel a fejjel legalább tudod hogy a haverod egy köcsög és talán majd találsz egy értelmessebb barátot.
2013. márc. 23. 00:14
 8/10 anonim válasza:
'Hogy reagálnál ha megtudnád hogy ismerősöd gépén kémprogram van és betört a dolgaidba, kutakodott a cuccaidba' -> 'csak egyszerűen rosszul esett' WTF mi jön ezután?? Nem szólok, hogy kinyírtak, de azért rosszul esett? Naívság lvl 1000000. Normális ember ilyenkor húz a rendőrségre! Ha nem is lesz belőle semmi legalább ne higyje azt, hogy bármit megtehet. De ha téged nem zavar, hogy bűncselekényt követnek el ellened..
2013. márc. 23. 02:19
 9/10 anti paladin ***** válasza:

Sztem a rendőrség nem foglalkozna ezzel érdemben. Max behívják vallomás tételre és ennyivel el van intézve részükről.

Egyébként nem értem ezt az egész helyzetet. Ismerősöd gépén keylogger van, használod a gépét és bnőd nem szól róla csak amikor megtörtént a baj? Előbb a saját házad táján tegyél rendet aztán lehet szétrúgni a sz@rarc seggét, elterjeszteni az ismerősei körében mekkora féreg.

Azt nem mondom mekkora felelőtlenség más gépéről belépni valahova, mert lehetnek olyan helyzetek amikor muszáj. De azért a személyi számod sem adod meg valakinek csak mert szépen kéri?

Legyen ez tanulság, érzékeny személyes adatok felhasználása csak saját kütyün.

2013. márc. 23. 09:07
 10/10 anonim válasza:

Először is ki az az ismerősöd -haver vagy az élettársad vagy egyéb mert nem mindegy mielőtt nekiugrasz.

Másodszor megkérdezném miért tette : kíváncsiság , ártani akarás ,féltékenység , szerelem , poén stb. Emberek vagyunk hát kommunikáljunk egymással mert van az a helyzet amikor megbocsátható ennél több is . Ez személyes tapasztalat .

2013. márc. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!