Sanyi182 kérdése:
Van e Használható Kémprogram amivel pl teszem fel kiválasztok egy áldozatot elküldöm neki a fájl amibe el van rejtve a kémprogram és ez által szabad kezet kapok a gépéhez vagy legalábbis nyomon követhetem a tevékenységeit?
Figyelt kérdés
igazából csak megakarom tanulni ezt az egésszen konkrét szándékom nincs ezzel de nem árt ha tud valamit az ember ezen a téren.2013. márc. 4. 19:31
1/19 anonim válasza:
Biztos van. már csak ki kell kapcsoltatni az áldozat tűzfalát és vírusírtóját és rá kell venni, hogy telepítse fel a progit. Czupá ennye. :D
3/19 anonim válasza:
* Csupán ennyi - nagyon este van már nekem...
4/19 anonim válasza:
hehehe, nem kell kikapcsolni semmit mastol fugg de attol nagyon
5/19 anonim válasza:
Ne mond már nekem hogy egy kémprogram nem függ a tűzfaltól vagy a vírusírtótól, mert még elhiszem...
6/19 anonim válasza:
nem kell kikapcsolni , mastol fugg ,hogy atveri a fajl vagy sem..
most tenyleg nem tudod hogy ,hogy mukodik...van ez igy ..
7/19 anonim válasza:
"most tenyleg nem tudod hogy ,hogy mukodik...van ez igy .."
Ha nem kapcsolod ki a NOD-ot, akkor le sem tudod tölteni ember! A keyloggert is csak úgy tudtam leszedni, ha kikapcsoltam előtte a vírusírtót, mert egyből szólt és törölte. Persze egy gagyi cuccnak fel sem tűnik...
Hidd el láttam már kémprogit és valamennyire ugatom a témát...
8/19 anonim válasza:
Van ilyen. Használd a Google-t, hogy több infót szedj össze ilyenről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!