Van e Használható Kémprogram amivel pl teszem fel kiválasztok egy áldozatot elküldöm neki a fájl amibe el van rejtve a kémprogram és ez által szabad kezet kapok a gépéhez vagy legalábbis nyomon követhetem a tevékenységeit?
A backtrack nem függ tűzfaltól..
Amúgy bűncselekmény.
"nem hasznalok Backtrack-et,annal egyszerubb es windows alapu"
A backtrackkel meg gyakorlatilag MINDEN számítástechnikai mávelet elvégezhető egy tetszőleges távoli számítógépen a másik fél beleegyezése és tudta nélkül
tudom , foglakoztam metasploit-al.de
nem hasznalok Backtrack-et,mert unom a linux alapot,
tudom ,hogy jobb ,stabilabb,meg minden muvelet elvegezheto a kliens gepen de mar a konyokomon jon ki az a linux,backtrack hiszteria ...hogy egy egyszerubb muvelethez is 20 oldalt kell atnezni ,mert egy se*ggfej linuxbu*zi nem felhasznalobaratnak irta meg a huly*esegeit
na akkor en marha lusta vagyok..
meg egyszer mondom a linux egy csodalatos dolog!!!
nagyszeru gondolat ,szazszor jobb mint a windows , de
a fenntebb elhangzott beszolas es hozzaallas miatt azok assak a sirjat ,akik nem a hasznalhatosagat helyezik eloterbe ,hanem sajat onzo hu*lyesegeiket,hogy ki mekkora asz es meg kulonbenis ..stb.stb vegul is a jonep meg birka ,csak eppen ez a jonep ,hasznalja ,elvezi orul neki ..urambocsa" penzt ad erte ..
szoval linux parti vagyok..
nagyszeru volt a backtrack-t hasznalni
de kb .2 het utan lecsereltem xp-re ,akarmilyen tr*agya szegeny de a fel vilag ezt hasznalja
es hiaba ,de ezen a xaron kivaloan fut az,amire szuksegem van ...ez van es ,ahogy latom meg nagyon sokaig ez lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!