Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e Használható Kémprogram...

Sanyi182 kérdése:

Van e Használható Kémprogram amivel pl teszem fel kiválasztok egy áldozatot elküldöm neki a fájl amibe el van rejtve a kémprogram és ez által szabad kezet kapok a gépéhez vagy legalábbis nyomon követhetem a tevékenységeit?

Figyelt kérdés
igazából csak megakarom tanulni ezt az egésszen konkrét szándékom nincs ezzel de nem árt ha tud valamit az ember ezen a téren.

2013. márc. 4. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A backtrack nem függ tűzfaltól..

Amúgy bűncselekmény.

2013. márc. 4. 20:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Na ja, de egy alap windows-t használó azt sem tudja ez mi és nem fogja azért használni, hogy igazatok legyen. :D
2013. márc. 4. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
nem hasznalok Backtrack-et,annal egyszerubb es windows alapu
2013. márc. 4. 20:44
 14/19 anonim ***** válasza:

"nem hasznalok Backtrack-et,annal egyszerubb es windows alapu"

A backtrackkel meg gyakorlatilag MINDEN számítástechnikai mávelet elvégezhető egy tetszőleges távoli számítógépen a másik fél beleegyezése és tudta nélkül

2013. márc. 4. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:

tudom , foglakoztam metasploit-al.de

nem hasznalok Backtrack-et,mert unom a linux alapot,

tudom ,hogy jobb ,stabilabb,meg minden muvelet elvegezheto a kliens gepen de mar a konyokomon jon ki az a linux,backtrack hiszteria ...hogy egy egyszerubb muvelethez is 20 oldalt kell atnezni ,mert egy se*ggfej linuxbu*zi nem felhasznalobaratnak irta meg a huly*esegeit

2013. márc. 4. 21:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mi járhat a fejetekbe a backtrack röl az csak a saját hálozatod tesztelésére jó nem enged be mások gépére régen nagyon sokat foglalkoztam vele és nem érte meg az egéssz max ha saját hálozatod biztonságát szeretnéd vele tesztelni de ha tudtok ebben is segiteni hogy hogy lehetne át definiálni hogy bejuthas bárhova megkösszöném.
2013. márc. 5. 15:21
 17/19 A kérdező kommentje:
ja még annyi ha nem lennének letiltva a funkciok benne akkor metasploit-al gyerekjáték lenne bejutni egy áldozat gépében ami windows alapu mivel a windwos gyenge pontjain probál behatolni. késszítem multkor bt5r2 keyloggert megcsinálja minden de cask ugyh atásos ha virtuális gépen futatod és max a saját adataidat tudod vele lopni. ami ugymond értelmetlen.
2013. márc. 5. 15:24
 18/19 A kérdező kommentje:
amit bt5 el lehet jól emgcsinálni aza web site cloner olyat már csináltam és teszteltem és müködik is szóval aki mondjuk hacker akkar lenni azt mondom neki érdemes a bt5 öt alap is ja meg a másik fele ha linuxra szeretnél kémprogit csinálni az kicsit már más tészta mivel eltér a windows és a linux legtöbb kémprogi windowsra van mivel emberek 85% windowsos mert egysszerü kezelni és semmi erőfeszítés nem kell a kezelésére magyarán akik marha lusták.
2013. márc. 5. 15:29
 19/19 anonim ***** válasza:

na akkor en marha lusta vagyok..

meg egyszer mondom a linux egy csodalatos dolog!!!

nagyszeru gondolat ,szazszor jobb mint a windows , de

a fenntebb elhangzott beszolas es hozzaallas miatt azok assak a sirjat ,akik nem a hasznalhatosagat helyezik eloterbe ,hanem sajat onzo hu*lyesegeiket,hogy ki mekkora asz es meg kulonbenis ..stb.stb vegul is a jonep meg birka ,csak eppen ez a jonep ,hasznalja ,elvezi orul neki ..urambocsa" penzt ad erte ..

szoval linux parti vagyok..

nagyszeru volt a backtrack-t hasznalni

de kb .2 het utan lecsereltem xp-re ,akarmilyen tr*agya szegeny de a fel vilag ezt hasznalja

es hiaba ,de ezen a xaron kivaloan fut az,amire szuksegem van ...ez van es ,ahogy latom meg nagyon sokaig ez lesz...

2013. márc. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!