Szerintetek megéri Windows 8-ra váltanom?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy gépről lenne szó:
(Laptop) HP Compaq 6735s
AMD Turion Mobile RM-70 (2GHz Dual Core)
3GB DDR2 800MHz RAM (2,75 használható a grafika miatt)
256MB ATI Radeon HD 3200 (integrált)
300GB Western Digital HDD
2013. márc. 2. 21:30
31/63 A kérdező kommentje:
Plusz ha nem haragudtok meg nekem mindig is jobban működtek a "kalóz" Windows-ok. XP-m is kalóz és 5 éve tökéletesen működik.
2013. márc. 2. 22:28
32/63 anonim válasza:
Jó lesz az a Vista.Annyira nem lassú.Az XP-nél gyorsabb.És van Windows Aero.
33/63 Toth Isrván válasza:
Nem haragszom meg:)Én is azt használom ahogyan a legtöbben is.
35/63 anonim válasza:
Egy eredeti XP op rendszerem van.A Win7-et meg nem vettem meg.Ismerősöm lemásolta.:D
36/63 A kérdező kommentje:
Hát nekem eddig egyszer volt eredeti Vista. (Home Basic, tehát magyarán mondva lóf@szt nem ért) Az gyári volt és minden ökörséggel tele volt nyomva. Természetesen defrag nélkül. (Ezért nem szeretek OS-el venni gépet). Viszont én tudok egy jó defragot is meg tudom, hogy hogy kell rendesen telepíteni a drivereket. Szóval nemtudom milyen lesz, de ha jól fog menni, akkor hagyom is. Nekem a Vistában a kinézet nagyon tetszik :D 7-esben az a kék nem jön be. XP-ben meg semmi jó vizuális kinézet nincs. Vistában van Aero és olyan zöldes akármilyen kinézet.
2013. márc. 2. 22:31
37/63 A kérdező kommentje:
Nekem 2x volt eredeti Windows-om: Asztalin XP. Ezen pedig Vista Home Basic.
2013. márc. 2. 22:32
38/63 Toth Isrván válasza:
Nkem jelenleg egy kaloz XP-m van,de van eredeti is csak ahhoz nincs serial,de van win 7 -tem is és vistám is.:)
39/63 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsánat az offért, de szerintetek ez jó összeállítás?
(2005-2007... alkatrészek szerint)
AMD Athlon 64 3500+
2GB (Max 4) DDR 400MHz RAM
512MB nVIDIA GeForce 8600GT
160GB Seagate Barracuda 7200.9
2013. márc. 2. 22:34
40/63 anonim válasza:
Ha megy a Vista ne nagyon bolygasd.Persze időnként újra kell rakni mint minden gépet,de már XP-t ne rakj rá.Legfeljebb Win7-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!