Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri Windows...

Szerintetek megéri Windows 8-ra váltanom?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy gépről lenne szó:

(Laptop) HP Compaq 6735s

AMD Turion Mobile RM-70 (2GHz Dual Core)

3GB DDR2 800MHz RAM (2,75 használható a grafika miatt)

256MB ATI Radeon HD 3200 (integrált)

300GB Western Digital HDD

2013. márc. 2. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. márc. 2. 21:38
 2/63 A kérdező kommentje:
Rendben. Miért nem? Mármint mik az okok? Windows 8 helyett melyik Windows a megfelelő?
2013. márc. 2. 21:39
 3/63 Toth Isrván ***** válasza:

Üdv..

Szerintem nem éri meg,amúgy is minek akarsz a váltani?

Olyan funkciókkal tud többet ami nem biztos hogy kell neked.

2013. márc. 2. 21:42
 4/63 anonim ***** válasza:
Most milyen Windowsod van?Windows 7?Nyugodtan maradhatsz a win7-nél.Win8-nak problémás a kezelése és lehet hogy teljesítménycsökkenést tapasztalnál egyes szoftvereknél pl.játékoknál.Először tölts le egy ingyenes verziót és döntsd el,hogy megakarod-e venni.
2013. márc. 2. 21:43
 5/63 Toth Isrván ***** válasza:
54%
A megfelelő a windows 7
2013. márc. 2. 21:43
 6/63 anonim válasza:
Miről váltanál?
2013. márc. 2. 21:44
 7/63 anonim ***** válasza:
Szerintem elégedj meg azzal amid van.Amúgyis nem olcsó mulatság.Aztán meg ha nem azt kapod amit elvártál csak a pénzedet dobtad ki.Vagy próbálj ki egy próbaverziót.Biztos van ilyen.
2013. márc. 2. 21:50
 8/63 A kérdező kommentje:

Nos minden más Windows-al probléma van:

XP: Minden böngésző akad + ami kicsit nagyobb grafikát/processzort igényel az is. (Ezalatt nem játékokra gondolok. Olyan mintha a 2 mag helyett csak egy magos 2GHz-es laptopom lenne.

Vista: Eredetileg ez volt rajta (Home Basic). Vistát többé nem akarok rárakni.

Windows 7: Driverekkel vannak gondok. Van, hogy csak az ötödik vagy hatodik újratelepítés után sikerül csak ezt a gondot megoldani. A gond pedig a következő: Feltelepítem és miután a drivereket is feltelepítettem a következőt csinálja: Bekapcsolom és vagy minden megy úgy, ahogy kell neki vagy 640x480 és nemmegy a touchpad. Ezt saját maga dönti el. Ha bekapcsolásnál minden ment rendesen, akkor restart után nem fog. Ha bekapcsoláskor nemment semmi, akkor restart után fog.

Szóval jelenleg XP van rajta, de alig tudok böngészni, mert nagyon akad.

2013. márc. 2. 21:55
 9/63 anonim ***** válasza:
Vidd szerelőhöz vagy ismerőshöz aki ért hozzá és kérd,hogy nézze meg.Ugyanezt mondd meg neki.nem az op rendszerrel van baj hanem mással.szerintem valami processzorhiba.
2013. márc. 2. 21:59
 10/63 A kérdező kommentje:
Hát ismerősöm lenne, de anyum nem engedi :D Egyébként énis egy-kettő szétkapnám a laptopot. Csak nemtudom, hogy mi a baja.
2013. márc. 2. 22:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!