Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Félek hogy egy csomó program...

Félek hogy egy csomó program nem fog futni a Windows 7 alatt. Ezért érte meg váltanom?

Figyelt kérdés

Most lett új gépem.

Két napja kipróbáltuk apával (ő informatikus) hogy mennek rajta a játékok. Az egyik játékkal nem volt semmi gond, a másik viszont - a Mass Effect - a telepítés után nem indult el, viszont a Windows XP-s gépemen, ha kicsit szaggatva is, de futott. A kérdésem ehhez: Számítanom kell rá hogy a játékaim 50%-a nem fog futni a Windows 7 alatt, vagy legalábbis lesz olyan játék, amivel játszani szeretnék de az hiába futott eddig tökéletesen XP alatt, most nem fog?

Még csak fél órája ülök itt, de az uTorrentet nem engedte felrakni, mert azt írta ki az exefájl megnyitása után, hogy "nem win32 alkalmazás", hiába van a szoftverbázis.hu-n a letöltött változat mellett ott, hogy kompatibilis a 7-essel.

Még egy dolog: Tegnap kiírtam az XP-s gépemről kb. 1 GB-nyi adatot egy DVD-re. Egy része zene, de képek és dokumentumok is vannak köztük. Most, hogy beraktam az új gépbe, hogy ezeket visszarakjam, a DVD-n jelzi azt a mappát, amibe az adatokat töltöttem, azt is jelzi hogy 1 GB foglalt hely van a DVD-n, viszont ha megnyitom a hagyományos két kattintással, már nem mutat semmilyen tartalmat a mappában, mintha üres lenne.

Most eléggé rossz kedvem van ezek miatt, mert úgy érzem egy jóról váltottam egy sz@rra. Tudnátok válaszolni a kérdéseimre?

2010. dec. 3. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:

32 vagy 64 bites a win7ed?

64 bitesen nagyobb kompatibilitási problémák lehetnek, mint 32esen. A 32-es gyakorlatilag mindent futtat, amit egy XP.

Ha szeretsz régebbi játékokkal is játszani, mint én is, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy csak erre a célra érdemes lenne dualbootolni(vagy virtuális gépben futtatni) egy XPt.

Mass effect viszont nem egy régi játék, simán mennie kell bármilyen win7en.

2010. dec. 3. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is megbántam a Win7-et , sok minden nincs benne vagy rosszabb mint az XP-n volt . Sajnos.
2010. dec. 3. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem bántam meg, jobb, mint az XP.

Főleg az új taskbar az, ami rengeteg időt megspórol.

2010. dec. 3. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Jóról váltottál szarra? Jó használni egy 10 éves rendszert??? Lassan megszűnik a támogatása, a Win7-en minden játék nekem gond nélkül elmegy!
2010. dec. 3. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó attól hogy meg szűnik a támogatás nem fognak sokan lemondani az XP-ről.sokan ami bevált azt használják..

Én is meg bántam és jó pár ismerősöm is a 7est,vissza tértünk XP-re.

7-es egy gépen van az is egy játék miatt csak,de alig ha van használva...

:)

2010. dec. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!