Melyiket lenne érdemesebb venni? PC vagy Xbox360?
A pc is el vinne 60-70.-ezret,és még keveset is írtam.:)
A nagy dilemmám hogy túlmelegszik a xbox,ez ellen lehetne valami plusz hűtést venni/csinálni?
előző válaszoló vagyok...
ha slimet vennél (csak azt érdemes [250 gb-os lemezzel]), akkor nem szükséges hűtő, mert ezek már igazán strapabíró gépek. Kibírnak akár 10 órát is. Ha szeretnél olcsón venni! PÜ!
Ha csak játékra szeretmnéd használni, vagy néhanapján DVD-zni, akkor az Xbox.
De ha munkamenetre is használod, és csak néhanapján játszanál, akkor PC.
Én úgy vagyok vele, hogy a játékra ott vannak a konzolok. A gép az legyen munkagép, vagy netezésre tökéletes.
Xbox előnyösebb a játék terén. Persze, hátrány, hogy nem használhatsz trainert, meg csalásokat. Illetve, nem mindegyiknél.
Az Xboxnál érdemesebb a 250GB-os memoriásat venni. Szükség lesz rá.
Ha meg fejleszteni szeretnéd, ott a Kinect, de azt is csak akkor, ha nagy kijelzőjü tv-d van. Amúgy, nem éri meg.
Árban ugyan ott van a kettő, újonnan.
Xboxnál nem kell telepítgeti. Benyomod, és kész. Bármikor játszhatol vele.
Xbox360 Slim 250GB a jó. Egy vezetéknélküli karral még a másik szobából is irányítható.. :D
Csak elemeket kell cserélni.
Nálam se a kicsinél, se a nagynál nem volt hűtés problémám, se hibája nem volt.
Ez lehet csak attól függ, ki hogy tartja.
Pedig gyakran volt, hogy hagytam menni egy éjszakát, amíg én aludtam. Vagy elmentem itthonról.
Nem ártott meg neki, mai napig szépen fut.
"Csak elemeket kell cserélni."
Play & Charge kit ajánlott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!