Kardaasd kérdése:
Tegnap megalt a hutese a videokartyamnak ati radeon 7970 powercolor. A kartya mukodik csak a venti nem megy. Probbaltam mas videokartya ventievel is de nem megy mit tegyek nics garanciaban valami jo otlet?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 09:28
1/7 anti paladin válasza:
1: keress ugyanilyen márkájú, tipusú dölgött karit és átteszed róla a hűtést.
2: lehet kapni videókártyákra komplett hűtéseket, újonnan.
3: ráapplikálsz egy 8 centis házventit.
2/7 A kérdező kommentje:
A regi 4870 ventit csatlakoztattam ra de ugyse megy de viszont forditottan a 7970 ventit tetem a 4870 re azzal megy
2013. febr. 10. 09:38
3/7 anonim válasza:
Akkor a kártyán döglött meg a foglalat. Alaplapra kösd a ventit és kész. Leszabályozod és kész.
4/7 A kérdező kommentje:
van az alaplapnak olyan dugasza hogy ra tudjam kotni?\
2013. febr. 10. 09:53
5/7 A kérdező kommentje:
megtudjak javitani?
2013. febr. 10. 09:58
6/7 anti paladin válasza:
A javítás jó kérdés. Az alaplapi venti csati és a kártya ventijénak csatija valszeg más foglalatú. Ezt meg lehet oldani azzal, ha fogsz valami régi/döglött ventit, levágod róla csatlakozót és összekötöd a karesz ventivel egy megfelelő ellenállással ha 5 V-os. Ha 12 V-os, az sem kell.
Gondos guglizással utánajárhatsz a mikéntnek.
7/7 A kérdező kommentje:
Kosz mindekinek megoldotam fogtam egy allithato feszultsegu adaptert es rakototem igy tudom szabalyozni a venti fordulatszamat 3 v tol 12 ig
2013. febr. 10. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!