A videokártyámnak nincs meg a telepítő CD-je hogy tudnám nélküle feltelepíteni? Le lehet tölteni vhonnan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 23:14
2/26 anonim válasza:
ez engem is erdekelne
bocs a haszontalan valaszert:|
3/26 A kérdező kommentje:
Linket nem tudsz adni?
mert már töltöttem le innen de az nem működik asszem az vmi frissítés a kártyáhpz de ahoz is kell az alap telepítés
Kártyám Ati Radeon HD 2600 pro
2010. júl. 19. 23:25
4/26 anonim válasza:
Nem kell a CD. Töltsd le az amd.com-ról. Végigfut rendesen a telepítés? Mi a hiba?
5/26 A kérdező kommentje:
figy felveszel msn re mert ezt így nehéz megbeszélni :/??
msn: ghostface-94@hotmail.com
2010. júl. 19. 23:29
6/26 anonim válasza:
hello,
erre katt rá!
a jobb oldalon kiválasztod: Desktop Graphichs, Radeon HD Series, Radeon HD 2xxx Series, és az utolsóban az operációs rendszeredet. Utána rákattintasz a View Results gombra, és letöltöd a megjelenő oldalról a drivert.
Remélem értetted
7/26 A kérdező kommentje:
Igen
Csak sajnos már 5x letöltöttem de nem jó...
Felteszi ezt a Catalyst de attól még a gép nem ismeri fel a kártyámat.
2010. júl. 20. 00:05
8/26 anonim válasza:
hogyhogy nem ismeri fel a kártyádat? mit ír ki?
9/26 A kérdező kommentje:
Úgy hogy belemész az eszközkezelőbe és akkor ott van hogy Videokezelő (VGA-kompatibilis) és előtte 1 kérdőjel van.Vagiys a rendszer nem ismeri fel.A hangnál is kérdőjel volt de feltelepítettem a realtek-et és jó lett felismerte a rendszer
2010. júl. 20. 00:09
10/26 anonim válasza:
Katt rá jobb gombbal, Illesztő program frissítése. Itt keresd meg a gépeden a letöltött fájlt, azt tallózd be, és azt telepitsd. Más tippem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!