Milyen pc memóriám van?
Figyelt kérdés
Van egy ramom amiről nem tudok semmit. Elvittem egy számítógépes üzletbe, hogy megmondják nekem milyen típusú és mit kell tudni róla stb. Oda mérték egy ramhoz ugyanott volt a kivágás. És azt kaptam válaszul, hogy ddr2 ram 333MHz. Azért nem értem mert olvastam ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
amiben leírják, hogy ha 333MHz-es akkor csak ddr1 ram lehet. Nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana, hogy most mi van. :)
2013. jan. 27. 18:34
1/2 Komplikato válasza:
Ha most bent van egy gépben, esetleg megnézhetnéd a ramot egy Aida64 rendszer elemző programmal. Pár napra ingyenesen letölthető.
Vagy a CPU-Z proci elemző programmal, az teljesen ingyenes. Azt írd le amit azok mondanak.
2/2 anonim válasza:
Esetleg a SIW progi is sokat elmondana neked a RAM-od típusáról és hány MHz-es. Az meg oltári hülyeség amit abban az üzletben mondtak mert 333 MHz- es csak DDR1-es RAM-ban van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!