Edoren kérdése:
Mi lehet a baj a gépemmel?
Figyelt kérdés
Üdv! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy: MSI alaplap (pontosan most nem tudom milyen) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2,60,4 Gb Ram, Ati 4650 Hd 1 Gb,320 Gb Sata, Windows 7 Pro 64 bit gépem van. És akármit, de tényleg bármit telepítek rajta olyan sok időbe telik hogy az már elkeserítő. Példa: Játékok (Dead Space 9 óra, Resident Evil 5 13 óra, stb) Programok (Winamp 28 perc, Office 2003 2,5 óra). Na ha erre tud nekem valami választ adni annak örülnék, a Windows teljesen új rajta, nincs semmilyen program feltelepítve, kivéve ami kell a rendszer működéséhez. És amióta nálam van ez a hiba, reklamálni nem tudok mert kaptam a gépet. Csak mégis érdekelne hogy mi a véleményetek. Előre is köszönöm!2013. jan. 26. 15:51
1/2 Liverpoolhungary válasza:
Ezt töltsd le, és futtasd le mindent rajta: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a SystemCare-t, és sajnos nem történt nagy változás, majdnem hogy semmi :S. Ha esetleg valami más ötleted van szívesen veszem. De azért köszönöm a segítséget.
2013. jan. 26. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!