Inteli7 kérdése:
Mi lehet a baj a gépemmel? Nem rég vettem egy új videókártyát (nvidia geforce 210,1gb,64-bit. És nagyon kevés az fps. Pl:test drive unlimited 1-ben 9-17-ig megy. Cod4, cod mw2-itt is volt lag.
Figyelt kérdés
Gépem:
Alaplap:fujitsu siemens d2175-a1
Videokártya:nvidia geforce 210,1gb
Processzor:intel pentium 4 3ghz ht logikailag 2 magos
Ram:2gb
Winyó:160gb sata
Táp:450w
2013. jan. 17. 13:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem gyenge a procid mert nekem is ilyen van és elég rossz mivel edig még tudtam is játszani pl a cod4 el 60-70 fps el vele de most már teljesen le viszem a grafikát akkor sem tudok,mert már kezd szétmeni.
2/7 Komplikato válasza:
Az interneten felelhető műszaki adatai szerint a GT210-es valami 4x lassabb mint egy 5-6 éves GF9400, ami újkorában is LASSÚNAK számított. A GT210 maximum egy integrált kártyánál jobb, de most már ebben sem vagyok biztos.
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 +1
#1 pontosan milyen videokártyád van?
4/7 anonim válasza:
Azt mondod hogy most vetted újonnan ezt a VGA kártyát ??
akkor gratulálok az eladónak sikerült ismét meg győzni egy halandót !!
5/7 A kérdező kommentje:
Először is nem gt210!!simán 210-es
eddig jó volt,csak frissítés után csinálja
2013. jan. 17. 14:55
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
És frisités elöt hogy ment?
.
az mindegy mi a neve
minden 210 es ugyan olyan vacak mivel ugyan olyan gyengére van gyártva minden változat
ugyan arra a gpu ra épülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!