FELPONTOZLAK! De segíts előtte! Mi történt a gépemmel? A probléma lent.
Az történik az utolsó egérnyomás után egy perccel, hogy nem reagál a billentyű leütéseire. Mintha mögé kattintana az aktuális ablaknak. Például amikor meg van nyitva a World, akkor egy perc múlva nem tudok írni. De ha kattintok egyet, akkor minden jó megint(egy percig).
Mi lehet a baj? Elállítottam valamit?
" Elállítottam valamit? "
szerintem nem,
inkább vírusokra gyanakszom,azok tudnak ilyesmiket összehozni
ha rossz a gépem én mindig azt csinálom, ami tutira rendbe teszi :
újratelepítem
jaj ,az nem probléma ,hogy csak 14 vagy ,
ha egyszer végig nézel egy újratelepítést ,utána már te is megtudod csinálni,hisz egyáltalán nem nehéz,
én évekig nem mertem nekiállni,aztán egyszer rászántam magam,és sikerült,
és tudod,hogy milyen nagy biztonságérzetet ad az a tudat,hogy ha be is kapok valami vírust,vagy kártevőt,hát 2 óra alatt újra rendbe tudom hozni a gépem,és megint minden oké
Egy operációs rendszer telepítése nagyon egyszerű!
Legyen az akár Linux vagy Windows! Én 13 vagyok és simán felnyomtam egy WinXP-t, egy Win8-at,egy Win98-at és egy Linux Ubuntu-t!
Amúgy ha követed az utasításokat és odafigyelsz, akkor a végén ezt fogod mondani:
-Ez ilyen egyszerű??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!