Miért nem tudom telepíteni a windows 7-et?
Figyelt kérdés
tapasztalatlan alap felhasználó vagyok, a gépem mostanában van hogy nem kapcsol be elsőre, olyankor visszaállítást akar vagy hibajavítást ami nem mindíg eredményes, ezért szerettem volna újra telepíteni a windows-t hogy minden rendben legyen, be rakom a cd-t F11 kérdezi hogy hannan indítsa, rá nyomok, utánna ki írja hogy nyomjak meg egy gombot, nyomom de semmi!!! tovább megy, nem kezdi el telepíteni hanem megy tovább és vagy be töltö a rossz win-t vagy nem, valakinek valami ötlet? kérem hogy minél egyszerűbben próbáljátok el mondani,(xp is próbáltam de ugyan ez)2013. jan. 22. 20:31
1/4 anonim válasza:
Hát kérlek szépen neked USB-s billentyűzeted van.
A BIOS-ig működik, de onnantól tovább nem a windows indulásáig, ugyanis onnantól kezdve a windows veszi át a billentyűzet kezelését.
A BIOS-ban keres olyasmit hogy USB Keyboar vagy hasonlót, és az a funkciót válaszd hogy "enabled"
3/4 A kérdező kommentje:
kedves válaszadó,teljesen igazad van, usb billentyűzet, úgy csináltam ahogy mondtad és tökéletesen sikerült, ezért én KÖSZÖNÖM neked a korrektségedet és ha valaha össze futunk a vendégem vagy egy sörre, az egészben az a szomorú hogy előtted fel hívtam egy szerelőt és mindenféle hibáról beszélt és 10 ezer körüli javításról, mint ki derült ő is csak ennyit csinált volna de 10 ezerért kb :)
2013. jan. 23. 08:45
4/4 anonim válasza:
Nincs mit, szívesen segítettem, végül is ez a dolgom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!