Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A win 8 amat hogy írjam kí...

A win 8 amat hogy írjam kí dvd-re hogy butolva tudjam telepiteni?

Figyelt kérdés
A win 8 am ISO kiterjesztésü de winraral ha kibontom akkor tudoma windows 7 eneis telepteni de én ha butolva szeretném akkor hogy írjam kí dvd-re magátta ISO fáljt vagy a kibóntott mappát?A biósban ugyvan be állitva ha butolva szeretnék telepiteni akkor win 7 et és xp tudok dea win 8 nál nemirja a telepitéshez nyomjak megegy gombot pedig a butok jol vannak be állitva ez mért lehet rosszul írtam ki ? hogylenne a jó?

2013. jan. 4. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne bontsd ki winrar-ral.Ha kibontod, már vége is a bootolhatós lemeznek.

Az iso-t kell kiírni : képfájl kiírása.

Figyelem : nem adatlemezként.

2013. jan. 4. 03:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nero 8 al írnám kí de nem tudom a nNero 8 ban vane ojan funkció hogy képfájl kíírása ,de azt tudom hogy adatlemez kíírása van és én eddig ugyirtam adatlemezként akkor lehet ezzért nem tudta butolva telepiteni?Mejik íro program tud írni képfájlkéntis?
2013. jan. 4. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindegyik.

[link] - telepítsd fel ezzel menni fog.

2013. jan. 4. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ezt töltsd le, csak beszúrod a képfájlt, és kiírja dvd-re, bootolható lemezként. A microsoft adta ki ilyen lemezek írására.

Egyébként én is most fogom telepíteni!

Sok sikert! ;)

2013. jan. 4. 16:09
 5/5 anonim válasza:
2013. jan. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!