Rejtett "temp" mappát hogy tudom megjeleníteni? (fontos)
Elkezdtem leszedni dolgokat a gépről, mert a C-n már túlzás nélkül semmi helyem sincs!
Arra gyanakszom, hogy az un. rejtett(temp) mappában lehet 1-2 felesleges dolog, ami foglalja a helyet.
Beállítottam a mappabeállításoknál hogy rejtett mappák megjelenítése. Alkalmaztam, leokéztam, erre semmi.
Ötlet?
Szia.
Inditsd el a parancs sort: cmd
ird be : set temp > temp.txt majd nyomj neki entert.
Ott ahol a parancs sort inditottad létrejön a temp.txt file. Zárd be a parancs sort és, nyisd meg a temp.txt filét.
Tartalma valami hasonló lesz : TEMP=C:\Users\Felhasználó_Neve\AppData\Local\Temp
Jelöld ki az egyenlőség jel utáni részt ( tehát ezt : C:\Users\Felhasználó_Neve\AppData\Local\Temp) majd másold be a vágólapra CTRL+C
Inditsd el a Számitógépet (Sajátgép) és a számitógép cimsorába illezd be a kimásolt sort (CTRL+V - A jobbra balra mutató nyilak mellé) és nyomd meg az entert.
Kép : [link]
Máris a Temp mappában találod magad.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Mindet, bármelyiket, amelyiket akarod.
Az itt található fájlok, illetve mappák elvileg ideiglenesek, tehát mindet törölheted
(Ha kellenek minden egyes program létre fogja hozni saját magának a megfelelő fájlt vagy mappát)
Sok sikertr.
Üdv.
Sziasztok.
Hogyan lehet megjeleníteni a "temp" mappát billentyűkombinációval? Valamikor tudtam,de elfelejtettem és most nem tudok rájönni.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!