Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsoltam a gépet és egy...

Bekapcsoltam a gépet és egy kis idő után kiírta h Magyar Rendőrség- Osztály elleni kiberbűnözés. és hogy az Ön számítógépe zarolva lett. Miez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem enged semmit se csinálni totál lefagyott a gép, a ctrl alt delete-re se reagál. Semmire.25 ezer forint atulalasra kér vagy marad a gép leblokkolva.2 nap után pert indítanak. Miez? Mit lehet vele csinálni? Ki vannak írva okos h miért történhetett ez meg de egyiket se csináltam.

2013. jan. 16. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 16. 17:09
 2/7 anonim válasza:

HACKER

húzd ki a gépet azonnal! Nem utalj természetesen, pont a napokban olvastam erről egy cikket

gépet áramtalanítani (kihózni, laptopnál akksi kivesz), majd amikor legközelebb bekapcsolod, már nem lesz semmi baja

2013. jan. 16. 17:10
 3/7 anonim válasza:

Ne dőlj be neki! Ez vírus. (A rendőrség ha gond van, akkor megy és lefoglalja a gépedet, de ilyesmit nem csinál!)

Újra kell telepíteni a gépedet és a vinyód teljes törlésére is valószínűleg szükség van. Ha fontos adataid vannak rajta, akkor azok Ubuntu live CD-vel menthetőek.

2013. jan. 16. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Mégcsak nem is vírus csak bosszantás hogy fizess és egyre jobban terjed.Az elsőt decemberben kaptam meg törlés/telepítés lett a vége.A másodikat 2 hete cumiztam be ezt viszont már tudta törölni még az avast free is boot időzítéssel.

Internet kihúz a gépből-csökkentett módban indít és időzítsd a vírusirtódat rendszertöltéskori vizsgálatra,hagyd lefutni és járj békével.

2013. jan. 16. 17:27
 5/7 anonim válasza:
velem is megtörtént,szinte befostam(öszintén),ujraraktam a windows ot és jó (eddig)
2013. júl. 19. 13:59
 6/7 anonim válasza:
Nehogy befizesd,ha ez az a vírus.nekünk is volt ilyen. Valamit bekell írni de már azt sajnos nem tudom.a lényeg hogy kamu!!!!
2013. nov. 1. 11:25
 7/7 anonim válasza:
rendszer-visszaállítás pár héttel visszábbra---és talán megoldódik a probléma.
2013. dec. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!