Mit csináljak? Van valami baja? Elrontottam?
Figyelt kérdés
A telefonomon magától frissult a Google+,Térkép meg ilyenek.És kiirta a telefonom,hogy nincs elég hely a frissítéshez.Beléptem az sd kártyámba és ott volt,hogy összes tárhely 189 gb ami ebbôl szabad az 152gb. Vagy valami ilyesmi. Utánna majdnem mindennek letöröltem az adat valamilyét és letöröltem a telefonkönyvemet.Amikor pouzok ide oda mozog és nem lehet vele játszani.Mit csináltam?Nem nagyon értek az ilyesmiihez..2013. jan. 20. 13:36
1/2 anonim válasza:
Azt a mocskos betyár rézhasú szőröstalpú réz fán fütyülő rézangyalát!
Ez aztán a korrekt megfogalmazás! Vidd a telefont hozzáértőhöz, mert ebből a katyvaszból kb. lehetetlen korrekt diagnózist felállítani.
G.
2/2 anonim válasza:
Nem értesz hozzá, de össze-vissza letöröltél mindenfélét? Drakulálok! Vidd el valakihez, aki ért is hozzá, az majd (remélhetőleg jó pénzért) megcsinálja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!