Van aki rajtam kívül használ még eredeti Windowst?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert rengeteg kalózkérdést olvastam az oldalon. Szerintem sokkal jobb egy eredeti rendszer, mint egy folyton zaklató hamis.2013. jan. 14. 13:16
31/32 anonim válasza:
Próbálsz okosat irni ,de nem tudsz.
32/32 lindmayer válasza:
a biztonsági frissítéseket a tört gépek is megkapjá, pontosabban azok is, amik kiírják, hogy "Valószínűleg ön szoftverhamisítás áldozatává vált..." kezdetű szöveget; tudom mert a bátyám régi gépén lévő xp ezt csináljaXD
amgy tényleg van előnye annak, hogy megveszed a szoftvereidet, (nem csak az hogy nem jö rád a nav) mert ha nem kell keresned cracket a vírusos weboldalakon...
aztán meg vírusirtókat a gyártója hivatalos oldaláról kell letölteni, mert néhány oldal szeret olyat összetákolni, aminek a telepítésével néhány más program telepítését is elvégzed, a tudtod és beleegyezésed nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!