Van aki rajtam kívül használ még eredeti Windowst?
sokan használnak. ha csak call of dutyra kell a gép, akkor nem kell eredeti win, persze akkor is érdemes, mert a tört oprendszerek sokkal sebezhetőbbek. ha nem csak játszol, hanem valamit dolgozol is a gépen, ill. pénzügyi dolgokat intézel, ez esetben meg mindeképp ajánljatos, hogy legalább az oprendszered legyen eredeti - meg duplikált oprendszer érdemes, hogy tudj manipulálgatni a hamis és a valódi közt. én mindeképpen a biztonság miatt javaslom, én is duplikálva használom a gépen a rendszert, és a hamisra kb 3x annyi támadás érkezik. biztonság meg amúgyis alap kellene h legyen, csak a példa kedvéért, fent van a wow a gépen, kerestem képeket egy projekthez googliban, és kb 5 tisza weboldal látogatása után minden futtatható fileba a wow mappán belül benne volt egy trojan rootkit.
eredetivel össze se tudom hasonlítani a törtet. ha van vesztenivalód akkor kell eredeti.
igen...
sajátnévre szóló számlám van, hogy megvásároltam ezt a Windows verziót. egyben a számla tartalmazza a széria számot is. (jól jött egy Rendszer újrarakás után, mert nem engedte egyszerűen aktiválni, sem online, sem telefonon. A számla másolatát, elküldve a Microsoft magyarországnak tudtam csak újra aktiválni!)
"Semmivel sincs előrébb az aki eredetit használ."
na, ezt magyarázd meg a NAV-nak, amikor ellenőrzik a vállakozásod! és benne a gépeden lévő alkalmazásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!