Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha kábelnetem vagy adsl netem...

Ha kábelnetem vagy adsl netem van tök mindegy milyen wifi routert veszek hozzá? Vagy nem biztos, mert lehet, hogy nem kompatibilis?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondolom van olyan rajta hogy lan1,lan2 stb. Próbáld meg abba nyomni a netkábelt miután a reset gombot hosszan nyomtad.
2013. jan. 12. 17:50
 12/15 A kérdező kommentje:
De oda nem lehet bele dugni,mert nem olyan a vége...
2013. jan. 12. 17:54
 13/15 P.O.C. ***** válasza:
Rossz router -t szereztél be. Ugyanis ebbe a router -ba egy ADSL modem is van integrálva, és csak azt képes megosztani, mivel nincs rajta rj45-ös WAN port. Vegyél egy egyszerű integrált modem nélküli router -t, és minden OK lesz.
2013. jan. 12. 18:25
 14/15 A kérdező kommentje:
rendben, köszi, akkor még sem kompatibilis.....akkor nem is vagyok olyan hülye :) ajánlanál vmi olcsóbbat?
2013. jan. 12. 18:30
 15/15 P.O.C. ***** válasza:

Hát én nem szoktam ajánlani az abszolút belépő szintet, több okból is. Szerintem, ennél alább nem szabad menni:

[link]

Vagy a cserélhető antennás változat:

[link]

2013. jan. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!