Ha kábelnetem vagy adsl netem van tök mindegy milyen wifi routert veszek hozzá? Vagy nem biztos, mert lehet, hogy nem kompatibilis?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 16:53
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem tudom, már kb két hete beállítani??? Nem jelenik meg róla a gépen semmi!!!
2013. jan. 12. 16:57
4/15 P.O.C. válasza:
Ahogy az előző mondja, valószínűleg hozzá nem értési problémák vannak. De így hogy nem közölsz több infót (Milyen router? Milyen előfizetés?, stb.) segíteni sem tudunk majd.
5/15 A kérdező kommentje:
2013. jan. 12. 17:09
6/15 A kérdező kommentje:
Upc kábel net. és tabletet szeretnénk mellatte használni
2013. jan. 12. 17:10
7/15 P.O.C. válasza:
A router -es link nem jó. Inkább a típusát mond meg, rá van írva valahova.
8/15 A kérdező kommentje:
D-link DSL-G604T
2013. jan. 12. 17:37
9/15 anonim válasza:
Bár nincs olyan routerem ezért nem akarok hülyeséget mondani,de az enyém ha levan resetelve gyári beállitásokra akkor ha a netkábelt valamelyik lan portba dugom akkor automatikusan osztja a wifin tovább. Próbáld meg hátha.
10/15 A kérdező kommentje:
nekem ez kínai....
2013. jan. 12. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!