HP nyomtató és Windows 8 kompatibitási probléma? Van rá megoldás?
Köszi a hasznos választ! Nem vagyok egy számítógépzseni, de tudtommal ez az oldal azért van, hogy kérdezhessünk. Kérlek, hogy ilyen választ ne adj a kérdésemre, ha nem tudsz okosabbat, inkább ne írj semmit. Köszönöm
........
@powe_r: Figyelj, ha nem tudsz egy értelmes választ írni, akkor miért írsz?
Milyen nyomtató?
USB-s esetén dugd rá a gépre és nézd meg felismeri-e, valószínűleg fel fogja, vagy ha mégsem, akkor tedd be a DVD-t és a drivernek a keresési helyét állítsd be a dvd olvasóra. Ha minden jól megy fel fogja ismerni, vagy felajánlja, hogy a "régebbi" Wines drivert teszi fel. (De nem garantálja a működését stb... De menni fog valószínűleg.)
Ha hálózati, akkor kicsit macerásabb, ott a nyomtató kösd rá, majd Vezérlőpultban a "Hardver és Hang" résznél nyomja az eszköz hozzáadása menüpontra. Ez töltöget szépen, de ha jól rémlik megtalálja a hálózati meghajtót. Drivert az előzőhöz hasonlóan fel tudod tenni, ha kell neki.
A HP weboldalán nézd meg, kompatibilis-e Windows 8-cal
Laserjet: [link]
Tóth András
Microsoft Magyarország
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek. USB-s, szóval megpróbálom azt, amit javasoltál. :)
Két zöld kezecskét is nyomtam, még egyszer köszönöm!
NEM MŰKÖDIK!
Csatlakoztattam USB-vel, és mivel nem ismerte fel, beraktam a telepítő CD-t. Ugyanazt írta ki, mint a múltkor. Az ön operációs rendszerre nem támogatott, cserélje le W7-re, XP-re vagy Vistára. Vagy telepítse a szoftvert másik számítógépre. Hát kösz!
Igazából elég sürgős lenne nyomtatnom, amit ideiglenesen meg tudok oldani máshogy, de a mindennapokban szeretném a saját gépemet és nyomtatómat használni. Miért nem szeretik egymást?:(
Segítséget előre is köszönöm:)
Majd ha it a GYK n a fejlesztők csinálnak egy olyan funkciot hogy a kérdést megtudjam jelölni mert pl: utánna nézek vagy ép egy másikkal vagyok el foglalva akkor
nem :)
...
rakom be ezeket a jeleket
A kérdésre a válasz :))
Először is kéne a nyomtató típusa !!
másodszor a kérdést ugy rakjad fel hogy van egy (hp 56ft_88)
as nyomtatom amihez nincs win 8 as driver
Az orvos se műt meg téged interneten vagy telefonon keresztül!!
A Win7-es drivert is rá lehet kézzel erőszakolni a Win8-ra.
Nekem is így ment fel az Epson nyomtató drivere és gond nélkül működik!
Köszi a kioktatást, az orvos valóban nem műt interneten. Nem is azt kérem, hogy buheráljátok meg a Windows 8-omat onnan a ti gépetekről, hogy működjön, hanem tanácsokat szeretnék. Köszönöm
A nyomtatóm típusa: HP Deskjet Ink Advantage 2515 All in One
21:12-es a kézzel ráeőszakolás pontosan mit jelent?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!