MP5 milyen játékokat visz?
Ez így reménytelen. Ami neked van az tulajdonképpen egy kézi játékkonzol lehet. Ha arra kérdeztél volna, akkor talán akadt volna, aki tud válaszolni, de látták hogy MP5 és el sem olvasták a kérdést.
De már írtuk is, hogy konkrét típus kellene, így hogy "van valami kütyüm, mit rakjak rá" ez nem fog menni. Bármennyire is noname, csak van valami fantázianeve, vagy legalább egy fénykép: ilyen, így néz ki, erre kell.
ez volna az a bizonyos. a használati útmutatón nagy betűkkel : MP5. Tényleg nincs rajta semmi konkrét. De azóta bosszankodtam vele, és raktam rá játékot.
Ár/érték arányban a legjobb megoldás az ingyenes játék volt, amit torrent-oldalról szedtem le "nintendo"-ként feltüntetve. Ezért kértem egy kis segítséget, mert a jó isten se gondolta volna, hogy MP5 megnevezésű hercsulára nintendo játék kell.
És meséljétek már el, hogy kell RAMot letölteni???? XDXD
No igen, ebben az esetben csak félrevezetésre volt jó az MP5 megnevezés, ez inkább játékkonzol. De szerencsére önálló voltál és megoldottad.
RAM-ot pedig innen kell letölteni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!