MP5 milyen játékokat visz?
Előbb néz utána utána írja marhaságokat...
"játékformátumok:GBA,nes". Tehát ilyeneket keress...
Egy mp5 olyan játékot visz esetleg, ami rajta van gyárilag, rátenni nem lehet semmit.
Fehérsrác meg birkózószart evett reggelire, azért ez az indokolatlan keménykedés.
Amit linkeltél, az egy hordozható játékgép, ami médialejátszó is egyben. Szóval főleg játékgép, persze hogy lehet rá játékot rakni.
Egy tipikus mp5 kb ilyesmi:
Ezekre nem lehet.
Igazából a kérdést kellene pontosítani, az mp5 elég homályos és tág fogalom, meg kellene nevezni egy konkrét típust.
Az árakat elnézve pedig az mp5 már értelmetlen. Ennyiért, vagy egy kevéssel kipótolva lehet venni egy olcsó tabletet, ami mindent lejátszik és rengeteg játék tehető rá.
Kedves válaszolók!
Annyira nem vagyok fogyatékos, hogy olyan "MP5"-re próbálok játékot keresni amire nem lehet. Tehát lehet rá pakolni, saját memóriára és sd-re is. A kérdés főként arról szólt, hogy HONNAN töltögessek JÁTÉKOT (nem videót,nem mp3at stb), mert az első 3-4 google találat fizetős volt, illetve nem csak nes formátum volt köztük. Mielőtt hosszú órákat töltöttem volna el a bajlódással, gondoltam lesz olyan kedves, értelmes ember aki segít, mert a noname MP5öm leírása ilyen téren hiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!