Mennyi idő alatt lehet úgy megtanulni 10 ujjal szabályosan gépelni hogy totál magától menjen?
Figyelt kérdés
Egy éve tanulok gépírást a suliban, de egyfolytában gondolkodnom kell hogy na most akkor jobb kéz kisujj blablabla... Viszont vannak ismerőseim akik abszolut nem gondolkodnak közbe, sőt tök más témában még beszélgetni is tudnak miközbe gépelnek egy szöveget 10 ujjal szabályosan. Szova kb mennyi időbe telik amig az ember már nem gondolkodik a betűn hanem csak gépel nagyon gyorsan?2009. aug. 27. 20:12
1/3 anonim válasza:
én má tôbb mint 1 éve msnezek és már ôég gyorsan megy
kb 1-2 honap
de azér h magától mennyen oda kell kis idô...(:
2/3 anonim válasza:
Én kb. 2 év alatt elsajátítottam azt, hogy rá se nézek a billentyűzetre és úgy írok, mindezt gyorsan 10 ujjal és közben sok mindenfélét csinálok. Néha előfordul, hogy elírok valamit. Nemrég vettem egy új laptopot és ott az elején sok mindent félregépeltem, de most már megszoktam és most elég jól írok. Amúgy meg informatika szakos vagyok és kb. az osztálytársaim fele "vakon" gépel gyorsan.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Elsőnek: köszi msnen énis írok mint a villám, nem arra gondoltam hanem a szabályos tízujjas vakírásra. De azért köszönöm.
2009. aug. 27. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!