Miért kell szabályosan eltávolítani az usb eszközöket, ha amúgy már a munkát elvégezted vele?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 01:01
1/7 asddaasdda válasza:
biztonsági okokból és az adatvesztés elkerülése véget
2/7 A kérdező kommentje:
Ez egy másik kérdés, de valaki vesztett már így adatot? :D
(feltéve, hogy senki sem olyan hülye, hogy használat közben húzza ki)
2011. júl. 24. 01:08
3/7 anonim válasza:
Igen nem egyszer mikor régen siettem a buszhoz, aztán pofára esés lett a vége, nem kell használat közbe, miután felmásolta. Telefonnál is volt mikor siettem már, aztán nincs semmi.
4/7 anonim válasza:
Én nem szoktam szabályosan eltávolítani a pendrive-ot, és eddig nem is veszett el adat.
Mondjuk pár másodpercet várok a másolás után, igyekszem nem abban a pillatban kihúzni, amikor éppen végez, hanem azért kicsivel utána csak... Mondjuk ennyi idő alatt már kattinthatnék a szabályos eltávolításra is, de én mégsem szoktam. XD
5/7 anonim válasza:
Mivel a rendszer a memoriaban gyorsitotarazza az irasi folyamatokat es csak kesobb irja ki valoban lemezre az adatokat. Nem kotelezo szabalyosan le valasztani de a rendszert utasitani kell a gyorsitotarak kiirasara, pl: Linuxon sync parancsal lehet ezt megoldani.
6/7 anonim válasza:
A Linux használók azért mazochisták egy picit.. :P
7/7 anonim válasza:
"A Linux használók azért mazochisták egy picit.. :P"
Miután megtanultad, sokkal egyszerűbb használni, mint a Windowst.
És én már vesztettem el adatot, de érdekes módon csak az után, hogy a Windows átvizsgálta boot-oláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!