Egy facebook vírust kaptam el. Hogyan tudom eltávolítani a nem kívánatos programot?
A flash player nem virus es ha a sajat honlapukrol toltotted le akkor lehetetlen hogy virusos legyen.
Eltavolitashoz a ControlPanel-ben(vezérlőpult ban) olyan van hogy programok eltavolitasa (Add or Remove programs ha winxp es Uninstal Programs win7 es vista eseten) ott letorolheted
Ezt a vírust hallomásból ismerem.
Lehet, hogy a vírusirtódnak fogja álcázni magát, és ki fogja írni, hogy "enhanced protection mode" blabla.
Próbáld leszedni az ESET Online Scanner-el IE alatt (csak mert IE alatt nem tölt le semmit, talán úgy engedi a vírus).
Vagy keress rá a Kasperksy Removal Tool-ra és azzal.
Legyen ez tanulság!
Ha a Flash Player frissíteni akarja magát, akkor ő kérdez meg téged gép bekapcsolása után, és csakis akkor!
Ha még nincs telepítve, akkor pl. YouTube videóktól kilyukadhatsz a Flash hivatalos oldalára, és csak onnan töltsd le!
kisnandor2
Ad 1: Nem a hivatalos oldalról raktam fel
Ad 2: Nem a telepített programok közé rakta, hanem a Vezérlőpult elemei közé és egyszerűen sehogy sem lehet törölni.
Üdv
Ez a legújabb veszedelem, és ez vírus, úgy terjed az interneten mint a járvány, kiöli az antivírusokat és meg sokk mindent tudd..
Eltávolításához használd a blogombol ezt a leírásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!