Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rakott már össze valaki...

Rakott már össze valaki számítógépet? Help

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hamarosan megérkeznek az alkatrészeim, de még nem raktam össze PC-t van valami bonyolult dolog benne? Vagy csak osszeilesztem az alkatrészéket mindent oda ahova megy, és feltelepítem rá a programot majd a drivereket?

Köszönöm

2013. jan. 7. 11:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egy fonto kérdés,kell még külön CPU hűtőt is rendelnem, vagy az elég ami a gépházban van. Ilyenre gondolok [link] Köszönöm
2013. jan. 7. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Elvileg adnak a proci mellé, ha dobozos példányt veszel, de az sokszor hangos és nem is hűt nagyon alaposan. FX-6300 mellé szerintem jobban jársz egy épkézláb hűtővel. Én Cooler Master Hyper 212+-szal hűtöm az FX-6300 procim, az elég jól teszi a dolgát. A hűtő halk és a proci hűvös! A linkelt hűtő képességeit nem ismerem, de biztosan jobb, mint a gyári!
2013. jan. 7. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne vegyétek el a kedvét a srácnak! Nekem sem segített senki először, mégis több gépet összeraktam már azóta - károsodás nélkül.

Arra figyelj oda, hogy illeszkednek-e az alkatrészek, és ha nem megy, akkor ne feszegesd!

Persze rengeteg lehetőség van rá, hogy elszúrd, de azok többnyire nem visszafordíthatatlan károsodást jelentenek. Ha meg nem megy a BIOS-beállítás (itt nem a feszültségnövelésre gondolok), a driverek telepítése akkor csak kísérletezz bátran. Így tanulod meg.

2013. jan. 9. 15:32
 14/16 Gugu Gabor ***** válasza:
Nem szeretném elvenni a kedvért, de nem szeretném azt olvasni 3 nap múlva hogy még mindig nem megy a gépe pedig már 4x össze rakta szétszedte, ne adj isten az hogy valami elpukkant.
2013. jan. 9. 16:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Van 1 haverom aki másodállásban már vagy 60 gépet összerakott, úgyhogy 2 en fogunk nekiálni. Köszönöm a válasszokat
2013. jan. 13. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
sok sikert és hajrá :))
2013. jan. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!